Ο καιρός ζεσταίνει και όπως είναι αναμενόμενο χρειαζόμαστε μία ανανέωση στο νεσεσέρ μας. Το bronze μακιγιάζ γίνεται πρωταγωνιστής της καθημερινότητας μας και η Κατερίνα Καινούργιου ούσα queen πάντα μάς δείχνει την καλύτερη εκδοχή του.

Η 2024 εκδοχή του bronze μακιγιάζ

Τo μακιγιάζ σε τόνους του μπρονζέ είναι μια ιδανική επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες. Λατρεύουμε το χρυσαφένιο άγγιγμα του ήλιου στο πρόσωπο και τις bronze αποχρώσεις που κολακεύουν την επιδερμίδα μας. Ένα μπρονζέ μακιγιάζ είναι απλό και εύκολο να το επιτύχει κανείς, ακόμη και αν δεν φημίζεται για τις τεχνικές make up που κατέχει. Παρ’ όλ’ αυτά, υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες του bronze make up και το ιδανικότερο είναι να φτάσει κανείς σε ένα αποτέλεσμα που παραμένει μεν απλό, αλλά φτάνει να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, φυσικό και γοητευτικό για τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες. Η Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε την πιο σύγχρονη εκδοχή του προτιμώντας τις ματ υφές του bronze μακιγιάζ.

Η Κατερίνα Καινούργιου με bronze μακιγιάζ

Το 2024 γενικότερα αποχαιρετούμε τις extra λαμπερές και shinny υφές. Η επιλογή της υφής είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή της απόχρωσης. Δεν «σηκώνουν» όλες οι επιδερμίδες τις ίδιες συνθέσεις, ούτε διαρκούν όλες οι φόρμουλες το ίδιο σε όλα τα δέρματα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι αντέχει και τι ανέχεται η δική μας επιδερμίδα και να το εφαρμόζουμε και στο μπρονζέ μακιγιάζ μας. Οι λιπαρές επιδερμίδες είναι γνωστό ότι είναι λιγότερο ανεκτικές στις πιο υγρές συνθέσεις, οπότε καλό είναι να προτιμώνται οι σκόνες ή οι Oil free φόρμουλες, ενώ δέρματα που έχουν σημάδια ή τάση για ακμή σίγουρα δεν είναι ιδανικοί καμβάδες για πολλές λάμψεις.

Διαβάστε επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το trend των milk bath nails

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ