Μπορεί κάποιες ημέρες να μας έκαναν να ξεχάσουμε για λίγο τον ερχομό της άνοιξης. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, ήδη μας εμπνέει για τις ημέρες καλοκαιρίας που έρχονται. Το αντικείμενο του σημερινού μας σχολιασμού, το πρώτο ανοιξιάτικο πεντικιούρ της.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το trend των flat wave

Μία παιχνιδιάρικη απόχρωση για το ανοιξιάτικο πεντικιούρ της παρουσιάστριας

Τα περιποιημένα άκρα είναι πάντα η μεγαλύτερη ένδειξη κομψότητας. Τα σανδάλια, ταυτόχρονα, ξεκινούν να γίνονται μέρος της καθημερινότητας μας. Για αυτό, και είμαστε σε συνεχή αναζήτηση για το ιδανικό ανοιξιάτικο πεντικιούρ. Σε αυτό το σημείο, έρχεται η Κατερίνα Καινούργιου.

ανοιξιάτικο πεντικιούρ

Το πιο πρόσφατο πεντικιούρ της είναι μία girly, fun και πολύ κομψή πρόταση. Το baby blue είναι μία απόχρωση που πηγαίνει με όλα και προσδίδει style ακόμα και στο πιο συντηρητικό look.

Editor’s Note: Για να διατηρείτε τα νύχια υγιή και όμορφα, είναι σημαντικό να ενυδατώνονται. Μόνο τότε μπορούν να είναι δυνατά να αντιμετωπίσουν όλες τις διαδικασίες στις οποίες υπόκεινται. Εφαρμόστε λίγο λάδι βαζελίνης ή βιταμίνης Ε, φροντίζοντας να απλώσετε το προϊόν τόσο στην επιφάνεια όσο και στην επιδερμίδα. Μασάζ προσεκτικά κατά τη διάρκεια της εφαρμογής για να γίνει σωστά η απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών. Βουρτσίστε την επιφάνεια των νυχιών με μικρό βουρτσάκι για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα και απλώστε τη βάση, το βερνίκι και το topcoat. Έπειτα από λίγα λεπτά βουρτσίστε τα σε παγωμένο νερό για να στεγνώσει αμέσως το βερνίκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ