Η Κατερίνα Καινούργιου είναι φανερός ανανεωμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια των εμφανίσεων της. Signature χαρακτηριστικό της, τα μαλλιά, όπου αυτή τη φορά εμφανίστηκε με το πιο sexy καλοκαιρινό χτένισμα.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το τέλειο χτένισμα νονάς

Το πιο sexy καλοκαιρινό χτένισμα διαφοροποιεί τον τρόπο που κάνετε κυματισμούς

Το πρόσφατο, sexy και καλοκαιρινό χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου ονομάζεται mermaid waves. Δημιουργός του ήταν ο hair stylist, Γιώργος Ποθητός.

sexy καλοκαιρινό χτένισμα

Τα mermaid waves ή αλλιώς τα κυματιστά μαλλιά είναι το πιο most wanted χτένισμα του καλοκαιριού διαχρονικά. Θυμίζουν καλοκαίρι και διακοπές περισσότερο από οποιοδήποτε χτένισμα. Κολακεύουν όλα τα μήκη και στιλ μαλλιών και όλα τα πρόσωπα, ενώ δείχνουν σέξι και ταυτόχρονα πολύ νεανικά. Ο συγκεκριμένος τύπος κυματισμών δεν δημιουργείται στριφογυρίζοντας την πρέσα, αλλά δημιουργώντας «τσακίσματα» κατά μήκος της τρίχας. Αν δεν σας είναι εύκολος ο παραπάνω τρόπος. Εφαρμόστε τα εξής: Πλέξτε τα μαλλιά σας 4 πλεξίδες. Μετά πατήστέ τες με την πρέσα σας. Η θερμότητα θα βοηθήσει για πιο έντονους κυματισμούς. Ψεκάστε με ένα hairspray. Λύστε τις πλεξίδες και χτενίστε με μία χτένα αραιά δοντάκια. Για τον αντίστοιχο όγκο με της Κατερίνας Καινούργιου κρεπάρετε ελαφρώς κατά μήκος των μαλλιών. Το συγκεκριμένο hair look είναι και η απόλυτη πρόταση και για τις νύφες του καλοκαιριού που παντρεύονται σε νησί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ