Η wedding season της χρονιάς έχει ξεκινήσει δυναμικά και το feed στα social media γεμίζει με υπέροχες νυφουλές. Αν ανήκετε στις bride to be η πάντα stylish Κατερίνα Καινούργιου έχει την πιο ωραία πρόταση για ένα κομψό νυφικό σινιόν.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δίνει old money vibes με ένα όμορφο, κομψό, νυφικό σινιόν

O χαμηλός κότσος πιάνεται εύκολα και μαζεύει τα μαλλιά από το πρόσωπο ώστε να μην σας ζεσταίνουν και να μη σας ενοχλούν. Αποτελώντας το πιο απλό δείγμα κομψότητας μπορεί να ταιριάξει υπέροχα ακόμη και στα πιο ατημέλητα looks. Στην αυστηρή εκδοχή του αναβαθμίζει και δείχνει πιο «ακριβό» οποιοδήποτε look. Η Κατερίνα Καινούργιου σε ένα backstage video μάς δείχνει ότι επέλεξε το συγκεκριμένο σινιόν και εμείς το ονομάζουμε ως το πιο κομψό, νυφικό σινιόν.

Ο κότσος της Κατερίνας Καινούργιου

Ταιριάζει με όλα σχεδόν τα στιλ νυφικού και δε θα το επιλέγαμε στην περίπτωση ενός boho γάμου.  Για να διατηρήσετε το σινιόν σας όλο το βράδυ. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας μια μους ή σπρέι όγκου πριν φορμάρετε τα μαλλιά σας για να προσθέσετε υφή και να κρατήσετε. Χρησιμοποιήστε καρφίτσες που ταιριάζουν με το χρώμα των μαλλιών σας για να διασφαλίσετε ότι συνδυάζονται άψογα ή μπορείτε να προσθέσετε μικρά ανθάκια.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ