Η παρουσιάστρια ως γνήσια beauty queen φέρνει, ήδη, το summer vibe στα χτενίσματα μας. Πώς; Δοκιμάζοντας το πιο εύκολο χτένισμα του καλοκαιριού. Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου.

Το πιο εύκολο χτένισμα του καλοκαιριού είναι και fashionable

Δεν υπάρχει κάτι πιο runway ready από το wet look στα μαλλιά, ένα στυλ που κυριάρχησε στα περισσότερα catwalks ανά τις σεζόν. Είδαμε διάφορα μήκη στους Balenciaga, Ambush και Fendi, αλλά και slicked μαλλιά πιασμένα πίσω και στο πλάι στους Burberry, Miu Miu και Schiaparelli. Το wet look αποτελεί μια high fashion επιλογή για τα μαλλιά σας και τα hair looks που θα επιλέξετε για τις καλοκαιρινές σας εξόδους. Για να το πετύχετε όμως κι εσείς και να αποκτήσετε λίγη από την αίγλη των μοντέλων, των ηθοποιών και των pop stars που το έχουν προτιμήσει, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα προϊόντα, που θα διευκολύνουν τη διαδικασία και θα σας χαρίσουν το πιο hot αποτέλεσμα. Τα παραπάνω φαίνεται να γνωρίζει η Κατερίνα Καινούργιου αφού υιοθέτησε άρτια το trend και μας υπενθύμισε ότι είναι το πιο εύκολο χτένισμα του καλοκαιριού.

Κατερίνα Καινούργιου κοντινό

Η ιδανική στιγμή για να κάνετε το wet look σας να δείχνει τέλειο είναι αφού έχετε λούσει τα μαλλιά σας. Αφήστε τα για μερικά λεπτά να στεγνώσουν φυσικά ώστε να φύγει η πολλή υγρασία κι εφαρμόστε στα δάχτυλά σας λίγο hair gel και μια κρέμα ή έλαιο λάμψης αναμειγνύοντάς τες πολύ καλά. Απλώστε το μείγμα αυτών των δύο hair products πηγαίνοντας τα μαλλιά σας προς τα πίσω με τη βοήθεια μιας βούρτσας, ώστε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε το χτένισμά σας. Για να εξασφαλίσετε ότι το hairstyle σας θα μείνει στη θέση του για πολλές ώρες, προσθέστε αρκετή ποσότητα λακ και χρησιμοποιώντας μια χτένα πηγαίνετε προς τα πίσω όλες τις μικρές τούφες και φύτρες που μπορεί να πετάνε και δεν έχουν «κολλήσει» καλά μεταξύ τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ