Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει, ήδη, τις λίγο πιο extra εμφανίσεις και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, καθώς μάς παρέχει απεριόριστο info για τις χριστουγεννιάτικες ημέρες. Έτσι, ήδη, έχει εμφανιστεί με το διαχρονικότερο χτένισμα για τις γιορτές.

Διαβάστε επίσης: Η θεραπεία προσώπου που επιλέγει η Κατερίνα Καινούργιου για λάμψη

Ένα χτένισμα για τις γιορτές με extra δόσεις θηλυκότητας

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αιώνια ξανθιά. Δύσκολα θα μπορούσαμε να τη φανταστούμε με κάποιο άλλο χρώμα στα μαλλιά της. Έτσι, το Μπριζίτ Μπαρντό χτένισμα της πηγαίνει πολύ και είναι το  hairstyle που έχει ταυτιστεί με τις ξανθές, το ιδανικό χτένισμα για τις γιορτές.

χτένισμα για τις γιορτές

Πρόκειται για μία επιλογή για την οποία έχουν γραφτεί πολλά άρθρα. Ένα  half up χτένισμα με όγκο στην κορυφή και τουφάκια ανάλαφρα να πλαισιώνουν το πρόσωπο. Οι θηλυκοί κυματισμοί προσδίδουν περισσότερο όγκο και κίνηση στο look. Θεωρούμε ότι είναι ιδανικό για τις επερχόμενες εορταστικές ημέρες.

Πώς να το αντιγράψετε;

Ξεκινήστε με κύριο μέλημα σας τον όγκο. Αν είναι φρεσκολουσμένα τα μαλλιά, χρησιμοποιείστε και στεγνώστε με κάποιο προϊόν για όγκο. Μπορείτε να τα τυλίξετε με ρόλει αν θέλετε. Στην αντίθετη περίπτωση αρκεί να ρίξετε  κάποιο σπρέι για όγκο στις ρίζες, να γυρίσετε ανάποδα το κεφάλι και να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας .

Χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για μπούκλες και τυλίξτε τυχαίες τούφες των μαλλιών σου σε όλες τις κατευθύνσεις. Γυρίστε τις τούφες γύρω από τον εαυτό τους πριν τις τυλίξετε στο σίδερο για να μην καταλήξετε με πολύ στυλιζαρισμένο look.

Πιάστε το ½ των μαλλιών πάνω με ένα λαστιχάκι στην κορυφή του κεφαλιού. Τραβήξτε  προς τα πάνω για να δώσετε όγκο. Μπορείτε να κρεπάρετε με μια χτένα για να ενισχύσετε το εφέ. Τραβήξτε κάποιες τούφες ώστε να πέφτουν ατημέλητα στο πρόσωπό σας.

Τέλος κρύψτε το λαστιχάκι με μία τούφα από τα δικά σας μαλλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ