Η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο ενημερωμένη σε ό,τι αφορά τα beauty trends. Πάντα έχει μία πρόταση για εμάς, η οποία είναι στο top 10 των τάσεων σε social media και στα site μόδας και ομορφιάς. Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Καινούργιου δοκίμασε την τάση του Gradient Manicure.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με flat wave

Η Κατερίνα Καινούργιου με την ανοιξιάτικη εκδοχή του Gradient Manicure

Τι είναι όμως το Gradient Manicure; Πρόκειται για ένα πολύχρωμο μανικιούρ, που είναι η μεγαλύτερη τάση στα νύχια για αυτή τη σεζόν. Η νέα τάση είναι η αντίθετη του μονόχρωμου: κάθε νύχι παίρνει ένα διαφορετικό χρώμα από την ίδια παλέτα χρωμάτων. Στην περίπτωση της παρουσιάστριας είναι η ανοιξιάτικη παλέτα.

Κατερίνα Καινούργιου Gradient Manicure

Οι nail artist συνιστούν μια σειρά από αποχρώσεις στην ίδια οικογένεια χρωμάτων ώστε το αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο και chic. Το #GradientManicure είναι η πιο φρέσκια και απροσδόκητη τάση της σεζόν που αν προσέξετε τις αποχρώσεις που θα συνδυάσετε θα δημιουργήσετε ένα κομψό μανικιούρ. Αν, λοιπόν, δυσκολεύεσαι να επιλέξεις αποχρώσεις ακολούθησε το συνδυασμό που προτίμησε η Κατερίνα Καινούργιου στο Gradient Manicure της.

Editor’s Note: Για να αποφύγετε τις μολύνσεις στο μανικιούρ σας, να μην κόβετε ούτε να ωθείτε με δύναμη προς τα πίσω τα «πετσάκια», τα οποία βρίσκονται εκεί για να προστατεύουν την περιοχή. Αν θέλετε να τα σπρώξετε προς τα πίσω, να το κάνετε απαλά και μόνο μετά το ντους. Ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης από μύκητες και βακτήρια, αλλά και καταστροφής της ρίζας του νυχιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ