Είναι η γεύση του φθινοπώρου και πέρα από τους pricey καφέδες στο οποίους, σχεδόν, όλοι υποκύπτουμε, το pumpkin spice γίνεται και απόχρωση. Μία απόχρωση που αυτή τη στιγμή έχει 12,600,000 αναζητήσεις στη google και χρωματίζει τα βλέφαρά και τα χείλη μας και φυσικά δε γινόταν να μην την έχει δοκιμάσει η Κατερίνα Καινούργιου.

Pumpkin Spice απόχρωση στα χείλη είναι το νέο nude

Αν ακόμα, αναρωτιέστε ποια είναι η pumpkin spice απόχρωση, είμαστε εδώ για να διαλευκάνουμε το πεδίο. Πρόκειται για τη πικάντικη, εκδοχή, ενδεχομένως πιο toned down εκδοχή του πορτοκαλί. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν έχει διαστάσεις ως χρώμα. Ως τάση σε ένα συνολικό μακιγιάζ είναι πως αγκαλιάζει μία ευρεία γκάμα γήινων αποχρώσεων, οπότε με μικρές τροποποιήσεις το αποτέλεσμα μπορεί να κολακεύει κάθε γυναίκα. Η Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε να υιοθετήσει το trend στα χείλη της, κάτι που μας άρεσε πολύ.

pumpkin spice απόχρωση

Η ελαφρώς peachy γυαλάδα στα χείλη της έκανε το μακιγιάζ πιο ζεστό και sexy.

Editor’s Note: Για να πιο «γεμάτα» χείλη. Δοκιμάστε το εξής: χρησιμοποιώντας ένα nude lip gloss, περάστε το περίγραμμα των χειλιών σας. Αυτό αμέσως θα δείτε πως τους δίνει ένα πιο γεμάτο σχήμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πιο σκούρο gloss για να τα γεμίσετε. Καθώς περνάει η ώρα, αυτό το χρώμα θα “απλωθεί” απαλά προς το nude και τα χείλη θα δείχνουν γεμάτα και αισθησιακά.

Διαβάστε Επίσης: Η αλλαγή της Κατερίνας Καινούργιου πριν την έναρξη της εκπομπής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ