Το πρόσωπο της παρουσιάστριας έχει τις ιδανικές αναλογίες και τα updos της πηγαίνουν πολύ, αφού αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά της. Aυτή τη φορά αναβάθμισε τα επίπεδα της κομψότητας ενός super sexy φορέματος με το all time classic χτένισμα, ballerina bun. Ο κόσμος του μπαλέτου κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία του στη μόδα τις τελευταίες σεζόν, κάτι που βλέπουμε μέσα από την επιστροφή των ballet flats, την κορδέλα στα μαλλιά αλλά και αυτού του χτενίσματος. Η sleek αισθητική που έχουν οι μπαλαρίνες, εμπνέει τον κόσμο της ομορφιάς. Ο κότσος της μπαλαρίνας είναι το χτένισμα έμπνευση για το Σάββατο.

Ballerina bun, το χτένισμα που θα σας δείξει αυτομάτως πιο κομψή

Ο αυστηρός κότσος που έχουν οι μπαλαρίνες στις παραστάσεις έχει γίνει viralπρόταση και πηγαίνει πολύ και στην Κατερίνα Καινούργιου. Είναι πιο συμβουλή για να δείχνετε ανα πάσα στιγμή καλοχτενισμένη και κομψή.

η Κατερίνα Καινούργιου με ballerina bun

Μάλιστα, είναι και πολύ εύκολο στην υλοποίηση. Βρέξτε τα μαλλιά σας με ζεστό νερό και φροντίστε να τα ξεμπερδέψετε καλά. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα κρέμας μαλλιών – κατά προτίμηση εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά – στο χέρι σας και στη συνέχεια απλώστε την ομοιόμορφα στα μαλλιά σας. Βουρτσίστε καλά και δέστε τα μαλλιά σας πίσω στον αυχένα σας ή στη μέση του κεφαλιού, όπως θα φτιάχνατε μια σφιχτή αλογοουρά. Στριφογυρίστε τα μαλλιά σας και στερεώστε τα στη θέση τους με μερικά τσιμπιδάκια. : Απλώστε έναν ορό ή ένα λάδι στα μέσα και τις άκρες των μαλλιών σας για να τους δώσετε λαμπερό φινίρισμα. Για βέλτιστο κράτημα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ή του απογεύματος, προσθέστε ένα μικρό διαφανές δίχτυ για να κρατήσετε τα μαλλιά σας τέλεια στη θέση τους.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το κοκαλάκι που βλέπουμε παντού στο instagram

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ