Το feed της παρουσιάστριας στο Instagram έχει γεμίσει με καλοκαιρινές εικόνες. Έτσι παίρνουμε ιδέες για μακιγιάζ και outfit. Αν, λοιπόν, θέλετε να δημιουργήσετε ένα φρέσκο μακιγιάζ, χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια και προϊόντα, ανακαλύψτε πώς να φορέσετε το bronzer στα μάτια.

Bronzer στα μάτια για βάθος στο βλέμμα

Υπάρχουν δύο τύποι ταξιδιωτών, αυτοί που κάνουν μία μίνι μετακόμιση σε κάθε τους ταξίδι και οι υπέρμαχοι του light packing. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, η Κατερίνα Καινούργιου θα σας δώσει έμπνευση για το πως να δώσετε διττό ρόλο στο bronzer σας. Τα bronzer έχουν τον ίδιο καφέ τόνο με τις γήινες σκιές και έτσι είναι πολύ πρακτικά να τα φορέσετε και στα μάτια. Εφαρμόστε στο άνω βλέφαρο και τραβήξτε απαλά προς τα έξω, όπως ακριβώς έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου.

bronzer μάτια

Με αυτή την τεχνική δημιουργείται ένα lift στα βλέφαρα, κάνοντας το βλέμμα πιο ξεκούραστο. Χρησιμοποιήστε το πινέλο της σκιάς για το αντίστοιχο σβήσιμο. Επίσης, περάστε με αυτό το κάτω βλέφαρο, για ένα πιο sexy εφέ στο βλέμμα. Ολοκληρώστε με ελαφριές στρώσεις μάσκαρα, χωρίς να υπερβάλλετε. Το μυστικό για αυτό το look είναι να διατηρηθεί καθαρό και ανάλαφρο το βλέμμα. Είναι μία επιλογή που προτιμούν κατεξοχήν οι Γαλλίδες για να επιτύχουν τα ανεπιτήδευτα look τους.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με filigree μανικιούρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ