Νέος μήνας και ευκαιρία για νέες ιδέες για το μανικιούρ μας. Μάλιστα, οι Ελληνίδες celebrities μοιράζονται ολοένα και πιο συχνά τις επιλογές τους. Αυτή την εβδομάδα εντοπίσαμε κιόλας ότι οι προτιμήσεις δύο αγαπημένων κοριτσιών συνέπεσαν. Η Κατερίνα Καινούργιου και η Χριστίνα Μπόμπα προτίμησαν το ίδιο ανατρεπτικό μανικιούρ. Μια εναλλακτική πρόταση του γαλλικού μανικιούρ που αναδεικνύει το αμυγδαλωτό σχήμα και προσδίδει μία πιο edgy, fashionable πινελιά στο look.

Ombre νύχια για την Κατερίνα Καινούργιου, Χριστίνα Μπόμπα σε ένα μοντέρνο μανικιούρ

Το ombre είναι είναι ένας από τους πιο γνωστούς όρος στο χώρο της ομορφιάς. Το γνωρίσαμε αρχικά στα μαλλιά, στο μακιγιάζ και πλέον το συναντάμε και στα νύχια. Η χρωματική διαβάθμιση είναι μία φρέσκια προσέγγιση για να έχουμε ένα ευφάνταστο μανικιούρ και να παραμείνουμε κομψές. Αυτό σκέφτηκαν και οι Κατερίνα Καινούργιου και Χριστίνα Μπόμπα που προτίμησαν αυτό σαν mani. Η πρώτη είπε «ναι» στη χρωματική διαβάθμιση του μαύρου με βάση το μπεζ.

Η Κατερίνα Καινούργιου με ombre νύχια

Η δεύτερη μία πιο διακριτική πρόταση με πρωταγωνιστή το γκρι.

Η Χριστίνα Μπόμπα με ombre νύχια

Editor’s Note: Ombre σημαίνει “σκιασμένος” στα γαλλικά, έτσι λοιπόν και τα ombré νύχια συνδυάζουν δύο ή και περισσότερα χρώματα, που, ωστόσο, αναμειγνύονται άψογα μεταξύ τους, δημιουργώντας μία απαλή και βαθμιαία σκίαση. Πλεόν, η πιο hot τάση στην τάση είναι τα ombre νύχια με βάση τις nude-μπεζ αποχρώσεις.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με milk chocolate glazed νύχια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ