Το έχουμε πει πολλάκις, η παρουσιάστρια είναι beauty queen,  τα look πάντα μας «χαρίζουν» μία πληροφορία για να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητα μας. Αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε μία υπέροχη ανοιξιάτικη απόχρωση κόκκινου κραγιόν.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το model off-duty χτένισμα

Η ανοιξιάτικη απόχρωση κόκκινου κραγιόν που θα «φωτίσει» το πρόσωπό σας

Υπάρχει ανοιξιάτικη απόχρωση κόκκινου κραγιόν και διαφέρει από τη χειμωνιάτικη; Φυσικά, και η Κατερίνα Καινούργιου την επέλεξε. Όσο οι ημέρες γίνονται πιο ανοιξιάτικες και ηλιόλουστες, οι χρωματικές παλέτες γίνονται πιο φωτεινές και αυτό φυσικά και αφορά και τα κραγιόν μας. Η παρουσιάστρια επέλεξε το Ultra stay lip no.21 από Radiant Professional.

ανοιξιάτικη απόχρωση κόκκινου κραγιόν

Μία απόχρωση καθαρού κόκκινου που φωτίζει το πρόσωπο.  Το απόλυτο ματ αποτέλεσμα και έντονο χρώμα του συγκεκριμένου κραγιόν οφείλεται στην  πλούσια κρεμώδης υφή και σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο φυτικής προέλευσης από το φλοιό του ρυζιού και λιπαρά οξέα. Τα ειδικά αντηλιακά φίλτρα εξασφαλίζουν δείκτη προστασίας από τον ήλιο SPF 15. Με ειδικό σφουγγαράκι για ομοιόμορφο άπλωμα ακριβείας.

Πώς βρίσκουμε το ιδανικό κόκκινο κραγιόν για την επιδερμίδα μας;

Το κόκκινο είναι ένα bold χρώμα, συνεπώς είναι σημαντικό να βρείτε τους υποτόνους του που σας πάνε καλύτερα. Αν ακόμη δεν είστε εξοικειωμένες με τους υποτόνους της επιδερμίδας σας, βρείτε εδώ έναν μίνι οδηγό:

Θερμοί υποτόνοι: Αν οι φλέβες διακρίνονται πράσινες κάτω από το δέρμα, έχετε θερμούς υποτόνους.

Ψυχροί υποτόνοι: Αν διακρίνονται μπλε, ψυχρούς.

Ουδέτεροι υποτόνοι: Αν το χρώμα τους είναι απροσδιόριστο, καλύτερα να δουλέψετε με βάση τους ψυχρούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ