Όπως το έχουμε πει πολλάκις, η Κατερίνα Καινούργιου σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ είναι queen. Τολμάει όλες τις καινούριες τάσεις και τους προσδίδει ένα extra touch που τη χαρακτηρίζει.  Αυτήν περίοδο δείχνει προτίμηση στο χρώμα και τη smokey εκδοχή. Μάλιστα, σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις προτίμησε και την ιδανικότερη σκιά ανοιχτόχρωμα μάτια.

Η σκιά που θα κάνει τα ανοιχτόχρωμα μάτια να λάμψουν

Είστε έτοιμη να ανανεώσετε τα beauty look σας; Αν ναι, τότε το χρώμα είναι μονόδρομος αυτή τη σεζόν. Αν, μάλιστα, είστε από τις τυχερές με μπλέ ή πράσινα μάτια, τότε ξέρουμε την ιδανική απόχρωση για αυτά. Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε μωβ σκιά για το smokey της και προσυπογράφει με αυτή τη φωτογραφία ότι είναι η ιδανικότερη επιλογή για ανοιχτόχρωμα μάτια.

Κατερίνα Καινούργιου σκιά ανοιχτόχρωμα μάτια

Το μπλε και το πράσινο έχουν ως συμπληρωματικό χρώμα το κόκκινο. Γι’ αυτό τον λόγο, οι σκιές που διαθέτουν στη σύνθεση τους κάποιον κόκκινο υποτόνο έχουν την ικανότητα να τονίζουν το πράσινο χρώμα των ματιών και να κολακεύουν το βλέμμα. Τέτοια σκιά είναι και η μωβ και πιο συγκεκριμένα οι διαφορετικοί τόνοι του μωβ. Το μωβ αντανακλά στους ιριδισμούς των ανοιχτόχρωμων ματιών, με αποτέλεσμα να τα κάνει να λάμψουν.

2 σωτήρια tips για την εφαρμογή της σκιάς

Για να πετύχετε αυτό το natural, girly αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας, προτιμήστε να εφαρμόσετε τη σκιά χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας και όχι κάποιο ειδικό πινέλο. Ο συγκεκριμένος τρόπος «δουλεύει» καλύτερα με shimmery σκιές αλλά μπορείτε να τον δοκιμάσετε και με ματ παστέλ αποχρώσεις, βάζοντας πριν λίγο primer.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο βλέμμα, πρέπει πρωτίστως να αναζητήσετε την σωστή σκιά για την επιδερμίδα σας. Σωστή σκιά δεν είναι μόνο αυτή που βρίσκεται στη σωστή απόχρωση, αλλά και αυτό το προϊόν που έχει την κάταλληλη υφή για να κάνει καλό blending και συνεπώς να δείχνει πιο φυσικό το φινίρισμα. Συνήθως τα shimmer και οι μεταλλικές σκιές είναι αυτές με την πιο πρακτική υφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ