Η Κατερίνα Καινούργιου δε σταματά να μας εκπλήσσει σε ό,τι αφορά τις beauty επιλογές της. Τα story της πάντα κρύβουν μία ενημερωμένη πρόταση και αυτή τη φορά κολλήσαμε με το παστέλ χρώμα στο μανικιούρ της. Υιοθέτησε, μάλιστα, μία τεχνική που έδωσε ενδιαφέρον.

Η πιο σύγχρονη εκδοχή του παστέλ για το μανικιούρ σας

Οι παστέλ αποχρώσεις έχουν φορεθεί αρκετά, σε σημείο που, ίσως τις έχουμε βαρεθεί. Παρόλα αυτά, η Κατερίνα Καινούργιου δοκίμασε το παστέλ στο μανικιούρ εφαρμόζοντας τη τεχνική του ombre.

παστελ μανικιού

Η συγκεκριμένη τεχνοτροπία θέλει το χρώμα στα νύχια μας να έχει χρωματική διαβάθμιση. Με αυτό το τρόπο το χρώμα αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον και χαρίζει μήκος στα νύχια.

Πώς να κάνετε omber νύχια στο σπίτι

Αφού εφαρμόσετε και πολυμερίσετε το base coat, εφαρμόστε ένα από τα χρώματα gel polish που έχετε επιλεξει στην αριστερή πλευρά του νυχιού, ελαφρώς επικαλύπτοντας την κάθετη κεντρική γραμμή.

Περάστε το δεύτερο χρώμα στη δεξιά πλευρά του καρφιού και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πινελάκι του βερνικιού για να “αναμίξετε” τα δύο χρώματα στο κέντρο του νυχιού, εφαρμόζοντας προς τα κάτω κατά μήκος της κεντρικής γραμμής πολλές φορές, μέχρι να αρχίσουν να αναμειγνύονται τα μη πολυμερισμένα χρώματα. Μην ξεχάσετε να σκουπίσετε το πινελάκι σε ένα nail wipe που δεν αφήνει χνούδι, πριν να το τοποθετήσετε πάλι στο μπουκαλάκι.

Καθαρίστε τυχόν περίσσειo gel polish από το περιβάλλον δέρμα και στη συνέχεια πολυμερίστε την πρώτη στρώση.

Επαναλάβετε το δεύτερο και το τρίτο βήμα, για να εξασφαλίσετε μια καλή κάλυψη χρώματος και ένα ομοιόμορφο, σωστά αναμεμιγμένο κέντρο. Εφαρμόστε το gel polish top coat και πολυμερίστε. Καθαρίστε το νύχι και τελειώστε με ένα ενυδατικό λαδάκι επωνυχίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ