Η παρουσιάστρια είναι beauty queen και γνωρίζει πολύ καλά πώς να διατηρεί το make-up της updated. Αυτή τη φορά μάς δείχνει τις επιλογές της για ένα επιτυχημένο blush contouring.

Blush Contouring, η νέα τεχνική ρουζ που θα σας δείξει πιο φρέσκια

Είναι η τεχνική που θα σας χαρίσει αυτό το αναψοκοκκινισμένο χρώμα υγείας. Οι περισσότερες γυναίκες απλώνουμε το ρουζ στο πρόσωπό μας με δύο συγκεκριμένους τρόπους. Είτε χαμογελάμε πλατιά για να βάλουμε ρουζ στα μάγουλα, είτε ρουφάμε τα μάγουλα και το εφαρμόζουμε. Αυτές οι τεχνικές, ωστόσο, δεν κολακεύουν όλες μας. Κι αυτό, γιατί η κάθε μία έχει άλλο σχήμα προσώπου και μπορεί αυτά τα tricks απλά να μην είναι τα ιδανικά. Η νέα τάση στο ρουζ, ειδικά μετά, πρόσφατο catwalk του οίκου Michael Kors είναι το ρουζ να μιμείται το εφέ του ήλιου στα ζυγωματικά μας. Ονομάζεται blush contouring και ουσιαστικά υπάρχει μία χρωματική διαβάθμιση και χρειάζεστε δύο διαφορετικές αποχρώσεις στον ίδιο  τόνο, φυσικά. Η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει το ροζ Magic Blush από τη Radiant Professional σε δύο αποχρώσεις.

blush contouring

Η ιδανική εφαρμογή της τεχνικής γίνεται ως εξής: Ξεκινάτε με την πιο ανοιχτή απόχρωση στην αρχή των ζυγωματικών κοντά και περιμετρικά της μύτης και καταλήγετε στην πιο σκούρα, όσο φτάνετε κοντά στις φύτρες των μαλλιών.

Editor’s Note: Επιλέξτε τύπο ρουζ ανάλογα με τον τύπο δέρματός σου. Αν, δηλαδή, έχετε λιπαρό δέρμα, προτιμήστε ένα ρουζ σε μορφή πούδρας. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό, ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή θα απογειώσει το blush contouring.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με latte make-up

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ