Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα ανεξάντλητο inspo για ό,τι αφορά το beauty. Στο Instagram μοιράζεται τις επιλογές της, επηρεάζοντας μεγάλη μερίδα γυναικών. Αυτή τη φορά αποκάλυψε μία καλοκαιρινή συνήθεια που έχει η οποία αναδεικνύει το μαύρισμα και πολλές γυναίκες διστάζουμε να υιοθετήσουμε.

Διαβάστε Επίσης: Η πιο κομψή απόχρωση πεντικιούρ από την Κατερίνα Καινούργιου

Μία καλοκαιρινή συνήθεια που θα δείξει πιο βαθύ το μαύρισμα σας

Τη ρουτίνα σώματος της έδειξε η παρουσιάστρια, πριν λίγες ημέρες.  Ανάμεσα, λοιπόν, στα προϊόντα που επιλέγει, προτείνει τους καλοκαιρινούς μήνες να εφαρμόζουμε και scrub. Εκείνη, μάλιστα, αγαπά ένα από την εταιρία Radiant Professional.

καλοκαιρινή συνήθεια Κατερίνα Καινούργιου

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι η απολέπιση απομακρύνει το μαύρισμα τους, ενώ στην ουσία γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Το μαύρισμα που αποκτήσατε οφείλεται στην υπερπαραγωγή μελανίνης. Ένα πρωτεϊνικό πολυμερές που παράγει, φυσικά, ο οργανισμός για την προστασία του από την ηλιακή ακτινοβολία. Σε αυτή την προσπάθεια του οργανισμού να «αντισταθεί»,  στην επιφάνεια της επιδερμίδας επικάθονται κερατινοκύτταρα που κάνουν την επιδερμίδα θαμπή. Για να δείχνει το μαύρισμα σας λαμπερό, πρέπει να απομακρυνθούν αυτά και εκεί έρχεται η διαδικασία της απολέπισης. Οι κόκκοι των αντίστοιχων προϊόντων, σας βοηθούν να απαλλαγείτε από το ξηρό δέρμα. Παράλληλα, από την επιφάνεια απομακρύνεται το ανενεργό κυτταρικό υπόλειμμα και έτσι θα μένει  η υγιής όψη που δημιούργησε όλο το καλοκαίρι η μελανίνη. Μη το παρακάνετε, όμως, με την απολέπιση. Μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να μη τραυματιστεί ο επιδερμικός φραγμός. Είναι μία καλοκαιρινή συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσετε και εσείς για λαμπερό μαύρισμα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ