Η Ιωάννα Τούνη είναι μία γυναίκα που αγαπά τις extravaganzas. Είτε αυτό αφορά το styling της ή τις beauty επιλογές της. Έτσι και την έχουμε συνηθίσει με πολύ μακριά νύχια που συνήθως κοσμεί με εντυπωσιακά nail art. Αυτή τη φορά, όμως, η Ιωάννα Τούνη άλλαξε το μανικιούρ της.

Η Ιωάννα Τούνη με το μανικιούρ των 90s

Για αρκετό καιρό η Ιωάννα Τούνη προτιμούσε το αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών σε αρκετά μακρύ μήκος. Από τα τελευταία της story εντοπίσαμε ότι άλλαξε ριζικά το σχήμα των νυχιών της. Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε το squoval μανικιούρ.

μανικιούρ ιωάννα τούνη

Το squoval είναι το πιο hot σχήμα νυχιών για το 2022. Είναι το κλασικό τετράγωνο σχήμα με στρογγυλεμένες άκρες για ένα περισσότερο φυσικό αποτέλεσμα. Αν σκεφτούμε πως οτιδήποτε σχετίζεται με “natural look” βρίσκεται στο επίκεντρο της ομορφιάς φέτος (μαλλιά, μακιγιάζ), δεν μας κάνει εντύπωση που τα μακριά, μυτερά νύχια δίνουν τη θέση τους στα κοντά squoval νύχια. Πιο κοντά, περιποιημένα νύχια είναι ό,τι πιο hot για φέτος. Το squoval επέστρεψε μαζί με τους σκούρες αποχρώσεις και πιο συγκεκριμένα το royal blue. Το squoval συνδυάζει την κομψότητα του οβάλ σχήματος με τις δυνατές γραμμές του τετράγωνου. Ταιριάζει σε γυναίκες με πλατιά βάση νυχιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ