Ίσως γίνουμε βαρετοί ή γραφικοί αλλά κάποιες αξίες στο beauty είναι σταθερές. Μία τέτοια είναι και η all-time classic εορταστική απόχρωση, την οποία υιοθέτησε άρτια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μας κάνει να αλλάξουμε πασχαλινό μανικιούρ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε «ναι» στο ultimate πασχαλινό μανικιούρ

Η αλήθεια είναι πως όσον αφορά το σχήμα που επιλέγουμε για τα νύχια μας δεν πορευόμαστε τόσο με τις τάσεις, αλλά κυρίως με το σχήμα που θα κολακεύσει περισσότερο τα χέρια μας. Για μερικές γυναίκες λειτουργούν καλύτερα τα μακριά και αμυγδαλωτά, για άλλες τα pointy και για άλλες τα πολύ κοντά, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως το τετράγωνο σχήμα είναι το all time classic passe-partout που πάει σε όλες. Στην περίπτωση της παρουσιάστριας, παρότι έχει από τα ωραιότερα δάχτυλα καταλήγουμε ότι τα τα square nails είναι κομψά, σοφιστικέ και διακριτικά. Δεδομένου ότι και η επιστροφή των 00s έχει φέρει μαζί της και όλα τα beauty trends της δεκαετίας, εμείς δεν μπορούμε αν μην πάρουμε έμπνευση από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το πασχαλινό μανικιούρ μας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με κόκκινα νύχια

Τετράγωνα νύχια σε καθαρή κόκκινη απόχρωση. Μια απόχρωση με έντονη ενέργεια, συμβολίζει το πάθος και τον έρωτα, είναι ένα χρώμα ζωντανό που τραβά το βλέμματα γι’ αυτό και οι dating experts συμβουλεύουν να επιλέγουμε κόκκινο χρώμα στο πρώτο ραντεβού. Εμείς, ως beauty expert θα πούμε ότι το κόκκινο μανικιούρ είναι μία διαχρονική επιλογή.

Διαβάστε Επίσης: Η Δούκισσα Νομικού με την πιο ενδιαφέρουσα εναλλακτική nude manicure

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ