Έχει υπάρξει supermodelκαι τι πιο φυσιολογικό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να υιοθετήσει την τάση του Supermodel Lip. Η νέα εκδοχή αυτής της τάσης απέχει από το στυλ που επικρατούσε την δεκαετία του ’90. Το περίγραμμα στα χείλη δεν είναι τόσο έντονο, και η αρμονική σύζευξη με το χρώμα των χειλιών δημιουργεί ένα εξαιρετικά ισορροπημένο αποτέλεσμα. Ας δούμε πως το υιοθέτησε η παρουσιάστρια.

Super sexy η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την τάση του Supermodel Lip

Το πιο μεγάλο trend των τελευταίων ετών ανήκει στα ’90s και είναι μάλιστα το πιο χαρακτηριστικό και iconic. Πρόκειται για το “supermodel lip,” το οποίο αναφέρεται στο περίγραμμα των χειλιών με καφέ μολύβι. Αυτό το στυλ λατρεύεται από διάσημους και τους προσωπικούς τους make-up artists, κάτι που υποδεικνύει ότι έχει γίνει ήδη mainstream και δεν πρόκειται να χαθεί στη λήθη. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μάλιστα, δια χειρός Γιάννη Σίσκου προτίμησε την πιο έντονη χρωματική διακύμανση του trend και τα χείλη ήταν πιο sexy και σαρκώδη από ποτέ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με supermodel lip

Αυτό που λατρέψαμε στο μέγιστο είναι και η γυαλάδα στο κέντρο των χειλιών. Παλιά, το περίγραμμα ήταν πολύ πιο σκοτεινό, διαφορετικός αριθμός τόνων κάτω, αλλά τώρα οι επαγγελματίες make-up χρησιμοποιούν 1-2 τόνους για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ένας βασικός κανόνας που ακολουθούν είναι το blending, blending και πάλι blending. Οι επαγγελματίες εστιάζουν στις εξωτερικές γωνίες των χειλιών για να ξεκινήσουν το περίγραμμα, και συχνά εφαρμόζουν lip balm πριν από το lip gloss, μερικές φορές εφαρμόζοντάς το μόνο στο κέντρο των χειλιών.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με glazed chocolate milk manicure

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ