Η κριτής του My Style Rocks είναι ασταμάτητη, δίνοντάς μας συνεχή beauty έμπνευση. Ειδικά, στο κομμάτι των nail look είναι queen. Αυτή τη φορά η επιλογή της θυμίζει γοργόνα και μας συστήνει τα pearly nails.

Pearly nails, μία τάση που μας θυμίζει τα glazed donut nails

Αν αναζητάτε έμπνευση για το επόμενό σας μανικιούρ, αυτή τη φορά θα σας προτείνουμε κάτι super fresh. Εμπνευσμένο από τη μικρή γοργόνα Ariel, το μανικιούρ που θυμίζει τους ιριδισμούς της θάλασσας είναι η νέα μας εμμονή. Τα pearly nails όπως τα ονόμασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία εναλλακτική των glazed donut nails. Το γαλάζιο τους χρώμα μας θυμίζει το βυθό της θάλασσας και τα κοχύλια στα μαλλιά της Ariel.

pearly nails

 Μάλιστα, αυτή τη στιγμή trending topic είναι και οι μικρές διακοσμητικές πέρλες και μπορείτε να συνδυάσετε με αυτή την απόχρωση. Μας βάζουν μας σε ένα ρομαντικό και κοριτσίστικο κλίμα που έχομε πολλή ανάγκη.

Editor’s Note: Οι αγαπημένες καλοκαιρινές συνήθειες και χαρές, όπως ο ήλιος, η θάλασσα, η παραλία και η πισίνα είναι ο τέλειος συνδυασμός για να καταστρέψει οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών. «Επομένως, είναι σημαντικό να έχετε πάντα ένα κιτ έκτακτης ανάγκης, με ένα διάφανο βερνίκι νυχιών, ασετόν, βαμβάκι, μια οδοντογλυφίδα και ένα βασικό χρώμα σε βερνίκι νυχιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ