Μπορεί αυτή τη σεζόν να ερχόμαστε αντιμέτωποι με μία έκρηξη χρωμάτων. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες κλασσικές αξίες, όπως η πρόταση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια επέλεξε το ωραιότερο nude βερνίκι νυχιών.

Διαβάστε Επίσης: Το 90s χτένισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ένα nude βερνίκι νυχιών που κολακεύει όλους τους τόνους της επιδερμίδας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εδώ και χρόνια, προτιμά τα μακριά νύχια. Άλλωστε είναι μία πρόταση που κολακεύει ιδιαίτερα τα άκρα της. Τα almond shaped με ballerina tips μανικιούρ είναι super sexy και κάθε φορά παίρνουμε έμπνευση από τα post και τα story της. Αυτή τη φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε το ωραιότερο nude βερνίκι που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε.

ηλιάνα παπαγεωργίου nude βερνίκι νυχιών

Nude beige απόχρωση με ροζ υποτόνους είναι ιδιαίτερα κολακευτική για τους περισσότερους ή και όλους τόνους της επιδερμίδας.

Πώς να αντιγράψεις το μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Στην προσπάθεια μας να αντιγράψουμε το μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βρήκαμε την πλησιέστερη απόχρωση. Τα ημιμόνιμα χρώματα της LeChat έχουν έντονη χρωστική και αποδίδουν απόλυτα την απόχρωση με μόλις 2 λεπτές στρώσεις.

nude βερνίκι νυχιών

Δίνουν άψογο αποτέλεσμα που διαρκεί για τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Βραβευμένο προϊόν “Best Gel Polish” τo 2013 στα Beauty Awards Cosmopolitan. Η απόχρωση “Bride to Be” θα γίνει η νέα σας εμμονή για ένα επιτυχημένο minimalist look.

 nude βερνίκι νυχιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ