Όσο πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, τα look μας πρέπει να γίνονται πιο ανάλαφρα. Για αυτό το λόγο σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Φαίης Σκορδά για το τέλειο κυριακάτικο χτένισμα.

Διαβάστε Επίσης: Η Φαίη Σκορδά υιοθέτησε το μανικιούρ που αγαπούν οι γυναίκες

Το πιο εύκολο κυριακάτικο χτένισμα

Το κυριακάτικο χτένισμα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Να μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, να μη χαλάει στη ζέστη και στον αέρα και να «κλέβει» χρόνια από την πραγματική της ηλικία. Όλα τα παραπάνω φαίνεται να τα γνωρίζει η Φαίη Σκορδά που υιοθέτησε το τέλειο κότσο.

κυριακάτικο κότσο

Το updo της κολακεύει πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τα τουφάκια που πέφτουν στο πρόσωπο προσδίδουν σύγχρονη αισθητική.

Πώς να δημιουργήσετε το τέλειο κότσο;

Βήμα 1: Ξεκινήστε, ετοιμάζοντας τα μαλλιά σας. Θέλετε να δουλέψετε με μαλλιά που έχουν κάποια υφή, γι’ αυτό αν τα δικά σας είναι φρεσκολουσμένα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν για έξτρα υφή.

Βήμα 2:  Πιάστε μια αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι σας. Συμβουλή: για την καλύτερη δυνατή θέση, ακολουθήστε τη γραμμή των ζυγωματικών σας. Μόλις φτιάξετε την αλογοουρά, προσθέστε αφρό κατά μήκος των μαλλιών σας, αποφεύγοντας τα μαλλιά στο τριχωτό της κεφαλής. Στεγνώστε με σεσουάρ τον αφρό στην αλογοουρά σας, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα, για να πετύχετε όγκο και υφή. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χτένα κρεπαρίσματος, για να χτενίσετε απαλά προς τα πίσω, αν χρειαστεί.

Βήμα 3: Πάρτε την αλογοουρά και τυλίξτε την χαλαρά γύρω από τη βάση της, στερεώνοντας με τσιμπιδάκια και κρεπάροντας.

Βήμα 4: Κρύψτε την άκρη της αλογοουράς κάτω από τον κότσο και κρεπάρετε μερικές παραπάνω μπούκλες και κυματισμούς γύρω από το πρόσωπό σας, για ένα απαλό τελείωμα.

Βήμα 5: Για περισσότερο έλεγχο, χρησιμοποιήστε μια έξτρα ελαφριά λακ μαλλιών, για να κρατήσετε το look στη θέση του και παράλληλα να διατηρήσετε τέλειο το ατημέλητο στυλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ