Ελεονώρα Μελέτη και Δούκισσα Νομικού, πριν κάποιους μήνες, είχαν υιοθετήσει τη νέα τάση στο eyeliner που ακούσει στο όνομα “waterline eyeliner”. Το eyeliner παύει να «αγκαλιάζει» το άνω βλέφαρο και γίνεται εργαλείο ενός πιο edgy look.

Η νέα τάση στο eyeliner είναι ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η Ελεονώρα Μελέτη με τον make-up artist Θάνο Βογιατζή, είναι ένα δυναμικό beauty duo. Χωρίς να κάνουν υπερβολές, προσαρμόζουν τα trends σε καθημερινά look, δίνοντας μας έμπνευση. Έτσι και αυτή τη φορά επανέλαβαν τη τεχνική του waterline eyeliner, σε μία πιο funky απόχρωση.

νέα τάση eyeliner

Πρόκειται για μία τεχνική κατά την οποία εφαρμόζουμε το eyeliner στο κάτω βλέφαρο και πιο συγκεκριμένα στο εσωτερικά. Σβήνουμε τις γραμμές και έτσι δημιουργείται μία σαγηνευτική πρόταση. Μέχρι τώρα, εντοπίζαμε τους make-up artist να εφαρμόζουν μαύρη απόχρωση στο συγκεκριμένο σημείο. Πλέον, τα χρωματιστά μολύβια ματιών είναι η ιδανική πρόταση για το καλοκαίρι.

Πώς να παραμείνει το eyeliner σας αναλλοίωτο;

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας primer: Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μια μικρή ποσότητα primer στο κάθε βλέφαρο και στη συνέχεια να διαγράψετε τη γραμμή eyeliner.

Αν το πρόσωπό σας είναι λιπαρό, ακόμα και μετά από έναν καλό καθαρισμό, η λύση βρίσκεται στο αδιάβροχο eyeliner. Η αδιάβροχη εκδοχή του δεν πρόκειται να «σπάσει» και έτσι το μακιγιάζ σας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ