Η παρουσιάστρια μάς καλημερίζει καθημερινά από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Μαζί με τον στενό της συνεργάτη και make up artist, Θάνο Βογιατζή, υιοθετούν καθημερινά look που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε. Αυτή τη φορά δοκίμασαν το ultra sexy smudged smokey.

Smudged smokey, μία τάση που μπορείτε να δημιουργήσετε με ένα μολύβι ματιών

Οι σύγχρονες τάσεις στο μακιγιάζ είναι απαλλαγμένες από το οτιδήποτε επιτηδευμένο. Έτσι και η 2022 εκδοχή του smokey χρειάστηκε να απλοποιηθεί και θα ονομαστεί smudged smokey. Ένα eye look που βασίζεται στην καλή τεχνική blending και όχι στην υπερβολή των χρωστικών. Μία επιλογή που πηγαίνει πολύ στην Ελεονώρα Μελέτη και φαίνεται να την αγαπά πολύ και η ίδια. Έχει, ήδη, δύο φορές υιοθετήσει το look στην πρωινή ζώνη.

smudged smokey look

Μάλιστα, η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να υλοποιηθεί, χρησιμοποιώντας μόνο ένα μολύβι ματιών.

smudged smokey look

Ένα μαλακό μολύβι ματιών με το οποίο θα περιγράψετε το σχήμα αυτών και θα σβήσετε με κυκλικές κινήσεις με ένα πινέλο. Δίνετε έμφαση στην εξωτερική γωνία και σβήνετε απαλά προς το εσωτερικό.

Πώς να έχει διάρκεια το eye look σας;

Ξεκινήστε με ένα primer. Το eye primer πρέπει να χρησιμοποιείται ανελλιπώς σε κάθε μακιγιάζ, αφού εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια. Μάλιστα, όταν πρόκειται να κάνετε ένα makeup look που χρησιμοποιεί έντονες αποχρώσεις σαν κι αυτό, τότε καλό είναι να μην το αμελείτε, αφού έτσι θα εξασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση των χρωμάτων και διάρκεια. Απλώστε το με ένα flat πινέλο ματιών σε όλο το κινητό βλέφαρο και περιμένετε λίγο μέχρι να απορροφηθεί καλά πριν προχωρήσετε στο υπόλοιπο μακιγιάζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ