Η Δούκισσα Νομικού δεν μας απογοητεύει ποτέ σε ό,τι αφορά τις beauty προτάσεις της, αλλά και στο κομμάτι της κομψότητας. Υπέρμαχος του less is more, μάς δίνει ιδέες για το πως να δείχνουμε σύγχρονες και chic. Μία τέτοια ιδέα είναι και το πιο κομψό χτένισμα του καλοκαιριού που υιοθέτησε.

Διαβάστε Επίσης: Η Δούκισσα Νομικού με το ίδιο χτένισμα με την Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Το πιο κομψό, αλλά, και εύκολο χτένισμα του καλοκαιριού

Ας είμαστε ειλικρινείς η εξίσωση ελληνικό νησί, μελτέμια και μαλλιά έχει έναν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Δυστυχώς, ο αέρας και η υγρασία στα ελληνικά νησιά δεν επιτρέπει στα χτενίσματα μας να διατηρηθούν στη θέση τους. Παρόλα αυτά, η Δούκισσα Νομικού έχει μία πρόταση και πιστεύουμε ότι αυτή η πρόταση πρέπει να ανακηρυχθεί ως το πιο κομψό χτένισμα του καλοκαιριού.

Δούκισσα Νομικού χτένισμα καλοκαιριού

Το sleek low bun έχει τις ρίζες του στη γαλλική κουλτούρα. Παρόλα αυτά, στην μόδα το επανέφερε η Μπέλα Χαντιντ, της οποία είναι το model off-duty χτένισμα.  Είναι το χτένισμα που θα μείνει στη θέση του και στις πιο αντίξοες συνθήκες, δείχνοντας, όμως, πολύ κομψές.

Πώς να το αντιγράψετε;

Μπορείτε πολύ εύκολα να αντιγράψετε το συγκεκριμένο hair look. Ξεκινήστε χωρίζοντας τα μαλλιά σε δύο μέρη κι έπειτα ψεκάστε μια γενναιόδωρη ποσότητα hairspray στις ρίζες. Στη συνέχεια, μαζέψτε σφιχτά τα μαλλιά προς τα πίσω σε μία αλογοουρά έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα εφέ lifting στο πρόσωπο. Ψεκάστε την αλογοουρά με hairspray πριν την στριφογυρίσετε γύρω από τον εαυτό της για να δημιουργηθεί ένα bun. Στερεώστε με τσιμπιδάκια κοντά στο χρώμα των μαλλιών. Αν έχετε ατίθασα φιτράκια εφαρμόστε κερί πάνω σε αυτά ή αφρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ