Είναι η τάση που, ήδη, έχουν αγαπήσει πολλές γυναίκες και την υιοθετούν πολλές Ελληνίδες celebrities, όπως η Αθηνά Οικονομάκου. Η Δούκισσα Νομικού έχει πολύ κομψά άκρα, όποτε ως τάση της ταιριάζει απόλυτα. Το Russian manicure είναι η πιο ασφαλής επιλογή για να είναι τα νύχια προσεγμένα και chic.

Russian Manicure, τι πρέπει να ξέρετε για αυτό

‘Όταν αναφερόμαστε στον όρο “Russian manicure” δεν μιλάμε για κάποιο nail art ή ευφάνταστη απόχρωση. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ξηρό μανικιούρ που συχνά περιλαμβάνει ειδικό εξοπλισμό για τον καθαρισμό και την αφαίρεση της περίσσειας δέρματος γύρω από τη βάση του νυχιού και μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με κανονικό βερνίκι είτε με τζελ. Η τεχνική ξεκίνησε από τη Ρωσία και έτσι πήρε και την ονομασία του. Τα νύχια είναι πολύ προσεγμένα και απαλλαγμένα από κάθε ίχνος παρωνυχίδας. Πολλοί συνδέουν τη συγκεκριμένη τάση με την απόλυτα nude διάφανη απόχρωση, όπως βλέπουμε και στο χέρι της Δούκισσας Νομικού.

το μανικιούρ της Δούκισσας Νομικού

Όπως, όμως, προαναφέραμε δεν πρόκειται τόσο για την απόχρωση, αλλά όσο για την τεχνική για να δείξει απόλυτα καθαρό το μανικιούρ. Κατά τη διάρκεια υλοποίησης του η τεχνικός νυχιών χρησιμοποιεί τροχό για να απομακρύνει την περίσσεια δέρματος. Το επωνύχιο είναι ουσιαστικά το παχύ στρώμα του δέρματος στη βάση των νυχιών των χεριών και των ποδιών. Η λειτουργία του είναι να προστατεύει την περιοχή μεταξύ του νυχιού και της επιδερμίδας από την έκθεση σε βακτήρια. Με την αφαίρεσή του, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος μόλυνσης. Επομένως, αν θέλετε να υιοθετήσετε το tren dπρέπει να επιλέξετε τον ιδανικό επαγγελματία.

 Διαβάστε Επίσης: Η Δούκισσα Νομικού επιλέγει τη πιο φυσική μέθοδο αντιγήρανσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ