Δεν έχουμε καλύτερο από το να ανακαλύπτουμε πρακτικές επιλογές που ταιριάζουν σε όλους. Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού πάντα κάνει basic επιλογές που διατηρούν τα επίπεδα κομψότητας υψηλά και απευθύνονται στα περισσότερα styles. Αυτή τη φορά μας «συστήνει» το βερνίκι νυχιών που πηγαίνει σε όλες και αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή για το μανικιούρ σας.

Ένα βερνίκι νυχιών που πηγαίνει σε όλες και είναι η μεγάλη τάση του χειμώνα

Η dark αισθητική που αναδείχθηκε μέσα από τις Fall/Winter 2022 συλλογές ήταν μία επιβεβαίωση πως οι σκούρες αποχρώσεις αποπνέουν κάτι ζεστό και οικείο, κάθε φθινόπωρο και χειμώνα. Είναι αυτή η σιγουριά που νιώθουμε όταν, για παράδειγμα, στρεφόμαστε στο total black. Το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα σκούρα χρώματα όπως το μπορντό. Το μπορντό χρώμα, αυτή η σκοτεινή απόχρωση κόκκινου που εμπνέεται από το χρώμα του κρασιού, είναι ένα από τα πιο διαχρονικά χρώματα τόσο στη μόδα, όσο και στην ομορφιά. Στο κομμάτι της ομορφιάς το βλέπουμε σε σκούρες αποχρώσεις στα χείλη, αλλά και στο μανικιούρ/ νύχια σας που πάντα δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν και η επιλογή της Δούκισσα Νομικού και το βερνίκι νυχιών που πιστεύουμε ότι πηγαίνει σε όλες.

 η Δούκισσα Νομικού με μπορντώ βερνίκι νυχιών

Ταιριάζει άψογα τόσο σε κοντά, όσο και σε πιο μακριά νύχια. Είτε τα διατηρήσετε οβάλ, είτε τετράγωνα. Είναι διαχρονικά chic και όπως πάντα συμβαίνει με τα classics, αποπνέει ένα old money aesthetic που είναι δύσκολο να μη σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Διαβάστε Επίσης: Η Δούκισσα Νομικού με την τάση του cold girl make-up

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ