Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος οι άνεμοι κάνουν αισθητική την παρουσία τους και αν βρίσκεστε σε κάποιο νησί, τότε το έχετε αντιληφθεί στο 100%. Για να μπορέσουν να είναι τα μαλλιά σας να είναι on point, ακολουθήστε τη Δούκισσα Νομικού που προτίμησε το ιδανικό αξεσουάρ για το καλοκαιρινά μποφόρ.

Η Δούκισσα Νομικού ούσα πάντα απλή και μίνιμαλ μας συστήνει με ένα πρακτικό αξεσουάρ που θα φανεί σωτήριο στα καλοκαιρινά μποφόρ

Το μίνιμαλ, σε basic και ελαστικό και χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, αξεσουάρ έχει διανύσει πολύ δρόμο: από τα γυμναστήρια, στο Pinterest μέχρι και τώρα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Το είδαμε στη συλλογή του Schiaparelli Haute Couture 2023, ακόμη και στα καθημερινά outfit του top model Μπέλα Χαντίντ. Αυτή η μοντέρνα χρήση μετατρέπει την κορδέλα μαλλιών σε μια γρήγορη και εύκολη λύση για να διατηρείς τα μαλλιά σου τακτοποιημένα κάθε στιγμή, τόσο το καλοκαίρι όσο και το υπόλοιπο του χρόνου. Και μιας και αναφερθήκαμε σε τακτοποιημένο χτένισμα, ήρθε η στιγμή για ένα tip από τη Δούκισσα Νομικού η οποία το μετέτρεψε στο τέλειο αξεσουάρ για τα καλοκαιρινά μποφόρ.

Δούκισσα Νομικού κοντινό

Κρατά σε απόλυτη πειθαρχία το στεφάνι των μαλλιών, το χτένισμα και συνδυάζεται με πολλά look. Μας αρέσει η παστέλ απόχρωση που προτιμήσε, καθώς ανέδειξε στο 100% τα υπέροχα μάτια της.

Διαβάστε Επίσης: Το νέο αγαπημένο χτένισμα της Χριστινάς Μπόμπα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ