Η παρουσιάστρια στο Instagram μοιράζεται πληθώρα των επιλογών της που αφορούν το lifestyle της. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, επικεντρώνεται στο beauty. Για την πρώτη εβδομάδα των διακοπών της, λοιπόν, προτίμησε μία διαφορετική πρόταση για το μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε τη 2022 εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ

Το μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου είναι η πιο διαχρονική πρόταση

 Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να παρατηρούμε έκρηξη χρωμάτων, παρόλα αυτά, κάποιες σταθερές αξίες δεν μπορούν να μας αφήσουν ασυγκίνητες. Μία τέτοια είναι και το νέο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου.

κατερίνα καινούργιου μανικιούρ

Ζωηρό κόκκινο που κολακεύει απίστευτα το αμυγδαλωτό μανικιούρ της.  Ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών είναι πάντα μία καλή ιδέα για το μανικιούρ μας. Και μπορεί να μην έχει εποχή, αφού το επιλέγουμε από τον χειμώνα μέχρι και το καλοκαίρι.  Πολλές είναι οι γυναίκες που το συνδέουν με τις χειμερινές διακοπές Χριστουγέννων, όμως η Κατερίνα Καινούργιου αποδεικνύουν ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή για το καλοκαίρι. Το κόκκινο αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Δείχνει πάντα «ακριβό» και ταιριάζει απόλυτα στο αμυγδαλωτό σχήμα.

Ποιο κόκκινο είναι ιδανικό για εσάς;

Εάν η επιδερμίδα σας έχει ψυχρή απόχρωση, το καλύτερο κόκκινο βερνίκι για εσάς είναι αυτό με μπλε βάση. Το σκούρο burgundy ή το σοκολατί επίσης σας ταιριάζουν, αλλά αποφύγετε σε κάθε περίπτωση τα χρυσοκόκκινα βερνίκια με μπρονζέ αποχρώσεις καθώς δεν κολακεύουν καθόλου τους ψυχρούς τόνους της επιδερμίδας σας.

Εάν η επιδερμίδα σας έχει θερμές αποχρώσεις, τότε σας ταιριάζουν τα ζεστά κόκκινα, όπως αυτό της τομάτας ή το καστανό κόκκινο ή το χάλκινο κόκκινο. Μην επιλέξετε κόκκινο βερνίκι με μπλε βάση, ή σκούρα κόκκινα, μιας και κάνουν τις θερμές επιδερμίδες να φαίνονται άτονες.

Τέλος, αν έχετε ουδέτερο τόνο επιδερμίδας, τότε μπορείτε να πειραματιστείτε εξίσου με ζεστά ή ψυχρά βερνίκια νυχιών, αλλά εμείς προτείνουμε ένα καθαρό κόκκινο βερνίκι νυχιών, μιας και οι ουδέτεροι τόνοι χρειάζονται ένα έντονο κόκκινο για να αναδειχθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ