Η Δέσποινα Βανδή μαζί με την make-up artist, Βάσω Νακοπούλου, συνθέτουν ένα πανίσχυρο beauty combo. Πάντα οι προτάσεις μακιγιάζ στο πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή είναι updated και μας δίνουν έμπνευση. Στη τελευταία φωτογράφιση της τραγουδίστριας υιοθέτησαν τη δημοφιλή τεχνική του draping.

Draping: Ποια είναι η τεχνική που πρέπει να δοκιμάσετε

Είμαστε σίγουροι ότι έστω και μία φορά στη ζωή σας, έχετε δοκιμάσει τη τεχνική του contouring για να δημιουργήσετε φωτοσκιάσεις στο πρόσωπό σας. Γνωρίζετε, όμως, τι είναι το draping και πόση περισσότερη φρεσκάδα προσδίδει στα ζυγωματικά σας. Η Δέσποινα Βανδή την υιοθέτησε στη τελευταία φωτογράφιση της, με τη βοήθεια της make-up artist, Βάσω Νακοπούλου.

Δέσποινα Βανδή draping

Μοιάζει με το contouring, απλά εδώ εφαρμόζουμε μια ανοιχτή απόχρωση ψηλά στα ζυγωματικά και ένα σκουρότερο τόνο πιο κάτω, πετυχαίνοντας ένα φρέσκο, λείο και λαμπερό φινίρισμα, σε αντίθεση με το πιο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα που δίνει το contouring. Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να σμιλέψουμε τους κροτάφους και οστά των φρυδιών. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε δύο αποχρώσεις ρουζ, μια ανοιχτή και μία πιο σκούρα, κατά προτίμηση στην ίδια χρωματική παλέτα και να δημιουργήσετε αυτή τη χρωματική διακύμανση. Όπως στο contouring, το παιχνίδι με το φως θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιτύχετε ένα lifting εφέ, να σμιλέψετε, να δώσετε την ψευδαίσθηση του όγκου και ακόμη να δημιουργήσετε μια αρμονική ισορροπία στο πρόσωπό σας.

Beauty Editor’s Note

Το σβήσιμο είναι το κλειδί της επιτυχίας, ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται όσο το δυνατόν φυσικότερο. Χρησιμοποιήστε δύο πινέλα, ένα παχύ για τα ζυγωματικά και ένα μικρότερο για περιοχές όπως το οστό του φρυδιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ