Σίγουρα, η παραλία δεν είναι μέρος για beauty extravaganzas. Παρόλα αυτά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε περιποιημένες. Για αυτό και μπορούμε να πάρουμε το παράδειγμα Χριστίνα Μπόμπα που επέλεξε το τέλειο χτένισμα παραλίας.

Το τέλειο χτένισμα παραλίας ονομάζεται frame braids

Aν έχετε ίσια μαλλιά και θέλετε να δώσετε χαρακτήρα στο χτένισμα παραλίας τα λεπτά κοτσιδάκια είναι μία καλή επιλογή για να δώσετε style στα μαλλιά σας. Ακόμα και αν έχετε σπαστά μαλλιά τα κοτσιδάκια μπερδεύονται υπέροχα μέσα στους κυματισμούς. Αυτός ο τύπος πλεξίδων ονομάζεται frame braids.

Χριστίνα Μπόμπα κοντινό

Τα μαλλιά σας δεν χαλάνε, αφού προστατεύονται από το πλέξιμο. Μπορείτε να τα λούσετε και να τα στεγνώσετε κανονικά, ενώ όσο καιρό έχετε κοτσιδάκια προστατεύετε την τρίχα σας και από το styling αφού δε χρησιμοποιείτε σίδερα μαλλιών και άλλα τέτοια μηχανήματα. Στα τελειώματα για να στερεωθεί το μαλλί τρίβεται με ειδικό τρόπο, είτε με μικρά λαστιχάκια ή κια με καθολού. Ειδικά το καλοκαίρι, αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό αφού θεωρείται και seasonal. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να βάζετε κάποια προϊόντα προστασίας πάνω στα πλεγμένα μαλλιά σας, κρέμες που θα τα κρατούν ενυδατωμένα ή αντιηλιακά μαλλιών όταν πάτε στην παραλία. Έτσι θεωρούμε ότι το χτένισμα παραλίας της Χριστίνας Μπόμπα.

Διαβάστε Επίσης: Το νέο μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα είναι το πιο cute ever

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ