Οι τάσεις στο μανικιούρ δημιουργούνται με ταχύτητες φωτός και έτσι έχουμε άλλη μία καλοκαιρινή πρόταση αυτή των pearl nails. Η μαργαριταρένια λάμψη είναι το next best thing για τα αμυγδαλωτά νύχια και η Χριστίνα Μπόμπα το επιβεβαιώνει.

Πώς να αντιγράψετε τα pearl nails

H διαχρονική κομψότητα της πέρλας με μια πιο διακριτική λάμψη, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι κάτι που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει το Τα περλέ νύχια προσφέρουν ένα vibe πολυτέλειας και φινέτσας στη συνολική εικόνα μας, ενώ παράλληλα προσθέτουν μια δόση καλοκαιριού στις ανοιξιάτικες μας εμφανίσεις. Τα μαργαριταρένια νύχια ή αλλιώς pearl nails , με το γαλακτώδες παγωμένο λευκό που γυαλίζει σαν πέρλα στον ήλιο είναι μια από της τάσεις που έχουν κατακτήσει το Hollywood από τις αρχές του προηγουμένου έτους και συνεχίζουν να κερδίζουν θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο, καθόλου τυχαίο λοιπόν ότι και η Χριστίνα Μπόμπα τα επέλεξε.

Χριστίνα Μπόμπα με pearl nails

Προτίμησε το υπόλευκο ως βάση. Μία ακόμη δημοφιλή τάση είναι αυτή του “naked” μανικιούρ. Εξαιρετικά δημοφιλής με τη λάμψη της πέρλας να ‘δένει’ τέλεια με τη σχεδόν άβαφη βάση. Με ένα διάφανο ή απαλό ροζ χρώμα ως βάση, το εφέ της πέρλας δίνει έξτρα ενδιαφέρον στο μίνιμαλ μανικιούρ.

Διαβάστε Επίσης: Το εύκολο τρικ για όγκο στον κότσο από τη Χριστίνα Μπόμπα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ