Έχουμε μπει για τα καλά στη wedding season του 2022. Μετά από τα 2 χρόνια πανδημίας οι γάμοι έχουν επανέλθει στην πρότερη μορφή τους. Οι beauty νυφικές επιλογές πολλές, όμως, αν ανήκετε στη κατηγορία των ρομαντικών η Αθηνά Οικονομάκου σας προτείνει το ιδανικό νυφικό χτένισμα.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε το τέλειο χτένισμα παραλίας

Ένα νυφικό χτένισμα ιδανικό για ανάλαφρο bridal look

Σε μία από τις λήψεις της τελευταίας καμπάνιας των κοσμημάτων της Allover ανακαλύψαμε αυτή τη λήψη.

νυφικό χτένισμα

Λατρέψαμε το χτένισμα που, μάλιστα, θεωρούμε ότι μία υπέροχη πρόταση για νυφικό χτένισμα, Καθόλου επιτηδευμένο, ευφάνταστο, χωρίς να είναι υπερβολικό και μεγάλες δόσεις ρομαντισμού είναι ιδανικό για μία νύφη που θα επιλέξει ένα νησί για το γάμο της. Μας αρέσει πολύ που οι πλεξίδες πλέκονται μεταξύ τους και που ανάλαφρα τούφες «χαϊδεύουν» τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

2 συμβουλές για υπέροχα μαλλιά στο γάμο σας

Για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα την μεγάλη αυτή ημέρα, μπορείτε να προσφέρετε ένα boost φροντίδας στα μαλλιά σας παίρνοντας μερικές βιταμίνες που βοηθούν στην ενδυνάμωση της τρίχας καθώς και στη λάμψη και την ανθεκτικότητά της.

Ζητήστε από τον κομμωτή σας, την υπηρεσία gloss.  Πρόκειται για μία υπηρεσία κομμωτηρίου που ενισχύει την λάμψη και το χρώμα των μαλλιών χωρίς να τα αλλοιώνει. Αν, λοιπόν, είστε οκ με το χρώμα των μαλλιών σας και απλά θέλεις ένα twist ζωντάνιας, είναι η ιδανική επιλογή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ