Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει το καλοκαίρι και αυτό φαίνεται από το πρώτο σκρολάρισμα στο προφίλ της στο Instagram. Φέτος, έχει επισκεφτεί, ήδη, δύο φορές τη Μύκονο και στην μία εντοπίσαμε το πιο εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου δοκίμασε τη νέα τάση στις ανταύγειες

Ο αφρός είναι το μόνο χρειάζεστε για αυτό το εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα

Το wet look δοκίμασε η Αθηνά Οικονομάκου στην Μύκονο και μάς υπενθύμισε πόσο ωραία πρόταση είναι για ένα εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα.

Εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα

Είναι το πιο πολυσυζητημένο και πολυεπιλεγμένο χτένισμα για τις επίσημες αλλά και καθημερινές εμφανίσεις των celebrities και μη. Το wet look αποτελεί μια high fashion επιλογή για τα μαλλιά σας και τα hair looks που θα επιλέξετε για τις καλοκαιρινές σας εξόδους. Μπορεί να φαντάζει επιστήμη, όμως, το key product για αυτό το look είναι ο αφρός μαλλιών. Ο αφρός διατηρεί την ελαστικότητα των μαλλιών, χωρίς να τα ξηραίνει όπως το gel. Μπορείτε να τον εφαρμόσετε στα μαλλιά σας, ακόμα και όταν αυτά είναι στεγνά και να πάρουν το εφέ των νωπών μαλλιών. Για να εξασφαλίσετε ότι το hairstyle σας θα μείνει στη θέση του για πολλές ώρες, προσθέστε αρκετή ποσότητα λακ και χρησιμοποιώντας μια χτένα πηγαίνετε προς τα πίσω όλες τις μικρές τούφες και φύτρες που μπορεί να πετάνε και δεν έχουν «κολλήσει» καλά μεταξύ τους. Αυτό που θέλουμε είναι ένα τελείως sleek και σταθερό αποτέλεσμα. Και κάπως έτσι θα έχετε δημιουργήσει το πιο πολυσυζητημένο χτένισμα της φετινής σεζόν! Η υλοποίηση του συγκεκριμένου χτενίσματος δεν θα σας πάρει παραπάνω από πέντε λεπτά.

Editor’s tip: Για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα μπορείτε πολύ απλά να κάνετε τη χωρίστρα στο πλάι. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να αναμίξετε το Hollywood glam με το πιο αυστηρό και κοριτσίστικο στιλ. Τολμήστε το ειδικά εάν έχετε ενδώσει κι εσείς στο bob hairstyle.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ