Η ηθοποιός είναι nail queen. Έχει πάντα το τέλειο shape στα νύχια και πάντα μία πρόταση για εμάς. Η τελευταία; Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε την τάση των milk bath nails, μία super viral πρόταση. Μία new age, chic προσέγγιση στο nude.

Τα milk bath nails ταιριάζουν σε όλες

Τα νύχια milk-bath nails συνήθως περιλαμβάνουν την χρήση ακρυλικού gel για μια απαλή, λιτή εμφάνιση. Παρόλα αυτά, δεν είναι προαπαιτούμενη η χρήση του. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα μανικιούρ στην απόχρωση του γάλακτος, δηλαδή ημιδιαφανής λευκή. Είναι διακριτικό, αλλά ταυτόχρονα τονίζει τα άκρα, δείχνει κομψό και ταιριάζει κυριολεκτικά με οτιδήποτε φορέσετε, όποιο κι αν είναι το στιλ σας. Ωστόσο, πολλές γυναίκες επιλέγουν να παρακάμψουν εντελώς το πιο πολύχρωμο στοιχείο και στην πιο εκσυγχρονισμένη εκδοχή προτιμούν να φορέσουν τη μουντή-λευκή απόχρωση. Αυτή ήταν και η επιλογή της Αθηνάς Οικονομάκου.

Το μανικιούρ της Αθηνάς Οικονομάκου

Είναι επίσης μια απόχρωση που ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις και εναρμονίζεται απόλυτα και συμπληρώνει μοναδικά κάθε εμφάνιση και κάθε στιλ ρούχων. Ως τάση είναι απίστευτα chic και μπορούν να αναδειχθούν το ίδιο τέλεια σε όλα τα μήκη. Την ίδια επιλογή, είχε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε πιο κοντό μήκος επιβεβαιώνοντας ότι ταιριάζει υπέροχα σε όλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ