Η ηθοποιός δεν αγαπά τα bold make-up look, αλλά πάντα αποτελεί μία από τις κορυφαίες εμπνεύσεις για τα everyday look μας. Αυτή τη φορά, μάλιστα, υιοθέτησε την τάση που λατρεύουμε για το καθημερινό μακιγιάζ. Το όνομα αυτού; Monochromatic make up! Το μονοχρωματικό μακιγιάζ, όπως αντιλαμβάνεστε και από την ετυμολογία, περιλαμβάνει την εφαρμογή του ίδιου χρώματος (και συχνά του ίδιου προϊόντος) σε πολλές περιοχές του προσώπου, έτσι ώστε τα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια να ταιριάζουν. Αυτή η ομοιομορφία στο look είναι ιδανική και πολύ κομψή για τις καθημερινές της εμφανίσεις.

Η τάση στο καθημερινό μακιγιάζ που βασίζεται σε μία απόχρωση

Μπορεί να πιστεύετε ότι κάθε μονόχρωμη εμφάνιση μακιγιάζ είναι η ίδια, αποδεικνύει ότι κάθε μία μπορεί να είναι διαφορετική ανάλογα με τις υφές, τα φινιρίσματα και τις μεθόδους εφαρμογής που χρησιμοποιείτε. Η Αθηνά Οικονομάκου, μάλιστα, μάς το έχει αποδείξει πολλάκις. Αυτή τη φορά η κυρίαρχη απόχρωση που επέλεξε ήταν το Peach Fuzz.

Η Αθηνά Οικονομάκου με μονοχρωματικό look

Το χρώμα του 2024, σύμφωνα με την Pantone.  Μάλιστα επιλέγοντας αυτό ανάλαφρο ροδακινί και διαφοροποιώντας το βάθος των χρωστικών στα μάτια και τα μάγουλα χρησιμοποιώντας πινέλα διαφορετικής πυκνότητας και σχήματος δημιουργούμε ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Το κλειδί είναι να αναμίξετε και να ταιριάξετε την εφαρμογή στα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη. Για παράδειγμα, ένα γραφικό ροζ eyeliner, ένα απαλό λαμπερό ροζ μάγουλο και ένα δυνατό ματ ροζ χείλος. Το μονόχρωμο μακιγιάζ μπορεί να κυμαίνεται από απαλό και διακριτικό έως τολμηρό και φωτεινό. Όλα εξαρτώνται από το χρώμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου με το πιο εύκολο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ