Η ηθοποιός δεν αγαπά τις υπερβολές στα beauty look, παρόλα αυτά καταφέρνει με το δικό της minimal style να εμπνέει. Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στο eye look και μια καλοκαιρινή σκιά ιδανική για τα καστανά μάτια.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου με milky french μανικιούρ

Η καλοκαιρινή απόχρωση και σκιά που αναδεικνύει τα καστανά μάτια

Καλοκαίρι σημαίνει φως και αυτή πρέπει να είναι η βασική αίσθηση που αποπνέει το μακιγιάζ μας. Επομένως, καλό είναι να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις σκούρες αποχρώσεις και σκληρές ματ αποχρώσεις και να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Αθηνάς Οικονομάκου.

καλοκαιρινή σκιά καστανά μάτια

Η τέλεια καλοκαιρινή σκιά για τα καστανά μάτια είναι μία ροζ shimmery σκιά. Η ροζ σκιά είναι τάση και είναι γεγονός και αναδεικνύει τους ιριδισμούς των καστανών ματιών με τον καλύτερο τρόπο. Την είδαμε στο FW22 σόου του οίκου Valentino όπου η make up pro Πατ Μακ Γκαρθ τη χρησιμοποίησε για να συμπληρώσει τα total pink σύνολα της πασαρέλας. Στο Instagram και το Tik Tok όλο και περισσότεροι εκπρόσωποι της Gen Z επιλέγουν pink αποχρώσεις για τα beauty look τους, ενώ όλο και πληθαίνουν οι celebrities που υιοθετούν την τάση. Με λίγα λόγια, η ροζ σκιά αναμένεται να είναι παντού τους επόμενους μήνες και το μόνο σίγουρο είναι πως εμείς θα τη δοκιμάσουμε.

Editor’s Note: Για να αποφύγετε να δείχνει το βλέμμα σας κουρασμένο, προτιμήστε να μην εφαρμόζετε ροζ σκιά στην εσωτερική γραμμή των ματιών ή μόνο στην εξωτερική γωνία. Οι ροζ σκιές δείχνουν πιο εντυπωσιακές όταν εφαρμόζονται στο κέντρο του βλέφαρου, τονίζοντας το βλέμμα και δίνοντας statement διάθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ