Μπορεί τα vampy lips να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα υπάρχουν και οι φανατικές του φυσικού αποτελέσματος στα χείλη. Στο ίδιο μήκος κύματος πιθανολογούμε ότι βρίσκεται και η Αθηνά Οικονομάκου που προτίμησε μία υπέροχη φθινοπωρινή nude απόχρωση κραγιόν.

Μία φθινοπωρινή nude απόχρωση κραγιόν με πολύ σικ τελικό αποτέλεσμα

Ένα nude κραγιόν έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει ακόμη και το πιο απλό makeup look και να σας κάνει να φαίνεστε περιποιημένες με ένα και μόνο πέρασμα. Όλα αυτά βέβαια με μία βασική προϋπόθεση, η απόχρωσή του να κολακεύει το χρώμα του δέρματός σας. Το τέλειο nude κραγιόν κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό, αλλά πολλές γυναίκες κάνουν λάθος στην επιλογή του και διαλέγουν κάτι πολύ ανοιχτό, πολύ opaque ή πολύ μπεζ.

φθινοπωρινή nude απόχρωση κραγιόν

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε την ιδανικότερη nude απόχρωση κραγιόν που με δυσκολία προτιμώντάς τη θα υποπέσετε σε ατοπήματα. Πρόκειται μία nude απόχρωση με ζεστούς υποτόνους, την οποία με το too hot right now καφέ 90s μολύβι χειλιών. Οι χρυσές-μπεζ και οι ροδακινί nude αποχρώσεις ταιριάζουν «γάντι» στις σταρένιες επιδερμίδες, αφού αναδεικνύουν τους πράσινους υποτόνους της. Plus, χάρη στο πιο πλούσιο και καφετί χρώμα τους προσδίδουν ζεστασιά στο πρόσωπο, κάνοντάς το να δείχνει περισσότερο ηλιοκαμένο και λιγότερο ξεθωριασμένο.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου με την τάση του espresso make-up

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ