Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν τα γυαλιά οράσεως τους για να ολοκληρώσουν το look τους. Για πολλές, μάλιστα, αποτελεί το signature αξεσουάρ τους. Η πρόκληση έρχεται την ώρα του μακιγιάζ για όσες αγαπάτε τα γυαλιά οράσεως. Ακολουθήστε το παράδειγμα της Αθηνάς Οικονομάκου.

Το μακιγιάζ ματιών που είναι κολακευτικό με τα γυαλιά οράσεως

Ο κύριος σύμμαχος για να δημιουργήσετε το ιδανικό μακιγιάζ ματιών για μέσα από τα γυαλιά οράσεως σας είναι το eyeliner. Eίναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα eyeliner gel, για να υπογραμμίσετε τη γραμμή των άνω βλεφαρίδων και ένα liner για να δημιουργήσετε μια λεπτή γραμμή σύριζα στα βλέφαρα. Ας πούμε ότι αυτό είναι το βασικό μακιγιάζ που πρέπει να συνοδεύεται από δύο στρώσεις αδιάβροχης μάσκαρας έτσι ώστε να μη λερώνονται τα κρύσταλλα και κονσίλερ κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου, η γραμμή είναι σχεδόν εκεί, χωρίς να κάνει με υπερβολή αισθητή την παρουσία της.

 μακιγιάζ γυαλιά οράσεως

Συνοδεύεται από μία πιο έντονη εξωτερική γωνία που έχει σχηματιστεί με γήινες αποχρώσεις σκιών. Ωστόσο, η σκιά θα εξαρτηθεί από τον τύπο των γυαλιών: εάν πρόκειται για γυαλιά σε nude αποχρώσεις, οι σκιές πρέπει να είναι απαλές, ώστε να μην ανταγωνίζονται αυτές των γυαλιών. Και αν θέλετε να παραλείψετε το eyeliner, τότε προτείνουμε ένα έντονο χρώμα στα χείλη και το συνηθισμένο δίδυμο προϊόντων μακιγιάζ που δεν πρέπει να παραλείπουμε όταν φοράμε μακιγιάζ με γυαλιά οράσεως: κονσίλερ και μάσκαρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ