Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται απλόχερα με τους follower της, τα μυστικά ομορφιάς. Αυτή τη φορά, σε πρόσφατο story της, επικεντρώθηκε στην ιδανική εφαρμογή ορού προσώπου.

Η σωστή εφαρμογή ορού προσώπου ενισχύει την απόδοση του προϊόντος

Ένα καινούριο προϊόν προσώπου δοκίμασε η Αθηνά Οικονομάκου και κατά την εφαρμογή του ορού προσώπου ανέφερε ότι κάνει για λίγα λεπτά μασάζ προσώπου.

εφαρμογή ορού προσώπου

Το μασάζ προσώπου είναι μια τεχνική που μπορεί να γίνει στο σπίτι και περιλαμβάνει διέγερση σημείων πίεσης στο πρόσωπο, το λαιμό και τους ώμους. Βοηθάει στην προώθηση του υγιούς δέρματος, ενώ χαλαρώνει τους μύες του προσώπου. Η χαλαρωτική και αναζωογονητική του δράση, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Παράλληλα θα δείτε άμεσα αποτελέσματα στην όψη του δέρματός σας! Συνδυάστε το μασάζ με λοσιόν, έλαια ή τζελ καθαρισμού για καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμη, προτιμήστε να απλώσετε το αγαπημένο σας serum, όπως έκανε η Αθηνά Οικονομάκου και ενισχύστε τις κινήσεις με ένα jade roller ή ένα gua sha, τα οποία αποτελούν σύγχρονα εργαλεία μασάζ προσώπου. Οι τεχνικές μασάζ προσώπου περιλαμβάνουν:

  • Δόνηση (vibration): Αυτή η τεχνική μασάζ χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση των μαλακών μορίων του δέρματος, ενώ βοηθά στη χαλάρωση των μυών.
  • Βεντούζες (cupping): H μέθοδος περιλαμβάνει την τοποθέτηση βεντουζών στην επιδερμίδα ώστε να προκληθεί μια αναρρόφηση. Αυξάνει τη ροή του αίματος με αποτέλεσμα να μειώνει τον πόνο και να χαλαρώνει τους μύες.
  • Ρυθμικά χτυπήματα (tapping): Εφαρμόζονται για να χαλαρώσουν τους πιεσμένους μύες ενεργοποιώντας τα νεύρα ώστε με τη σειρά του να ενεργοποιηθεί το νευρικό σύστημα.
  • Knuckle kneading: Ασκείται έντονη πίεση για να φτάσει στους ιστούς κάτω από τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Αυτή είναι μια κοινή τεχνική για το άνοιγμα των σφιγμένων μυών, την αύξηση της ευλυγισίας και τη μείωση του πόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ