Οι ατέλειες είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες. Η Άννα Πρέλεβιτς έχει μοιραστεί αρκετές φορές ότι έχει περάσει ακμή. Για αυτό και σε ένα πρόσφατο story, θέλησε να μην είναι gatekeeper και να μοιραστεί την κρέμα που την βοήθησε στην ακμή της.

Η κρέμα για την ακμή που πρότεινε η Άννα Πρέλεβιτς

Σε πρόσφατο story της η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε την κρέμα προσώπου που της προτείνει ο δερματολόγος της για την ακμή. Η επικαλυπτική κρέμα προσώπου στο χρώμα του δέρματος Acnesan Cream της Therapis λειτουργεί ως θεραπευτικό make-up για λιπαρές επιδερμίδες με προβλήματα ακμής.

Άννα Πρέλεβιτς δερματολόγο

Περιποιείται το λιπαρό δέρμα και ταυτόχρονα καλύπτει τις μικροατέλειες που αδικούν την εμφάνιση του προσώπου σας.  Κάτω από τον φυσικό χρωματικό τόνο της κρέμας, η Therapis Acnesan Cream ενεργεί δραστικά στο σμηγματορροικό δέρμα και δρα ευεργετικά όλη την ημέρα:

καθαρίζοντας τους πόρους

παρέχοντας αντισηψία

ενυδατώνοντας την επιδερμίδα και

βελτιώνοντας τη συνολική εμφάνιση του προσώπου.

Editor’s Note: Πολύ ευεργετικό είναι και το tea tree oil. Συμβάλλει στην πρόληψη του σχηματισμού ακμής και επιταχύνει την αποκατάσταση της φθοράς του δέρματος μετά την ακμή. Καταπραΰνει το δέρμα, για παράδειγμα μετά από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Ανακουφίζει το δέρμα από τον κνησμό και αποτρέπει το ξεφλούδισμα από τις εξάρσεις ακμής.

Διαβάστε Επίσης: Τα date night beauty look της Άννας Πρέλεβιτς