Η κύρια τάση στο μακιγιάζ για το 2023 είναι οι διάφανες βάσεις. Το less is more έχει εδραιωθεί και αυτό σημαίνει ότι και η απόχρωση του ρουζ πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσική. Κάτι που φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά η Αμάλ Κλούνεϊ.

Διαβάστε Επίσης: Ποιος Έλληνας επιμελείται τα μαλλιά της Αμάλ Κλούνεϊ

Η απόχρωση του ρουζ που θα σας δείξει πιο νέες

Το μακιγιάζ, φυσικά, και είναι ένα μέσο που είναι ικανό να «κλέψει» χρόνια από την πραγματική σας ηλικία. Η Αμάλ Κλούνεϊ είναι μία από τις πιο κομψές γυναίκες του κόσμου και σίγουρα δεν αγαπά τις υπερβολές στα make up look της. Παρόλα αυτά, η συνεργασία της με την make up artist Σαρλότ Τίλμπουρι, είναι το τέλειο match για να διατηρεί chic το μακιγιάζ της και ταυτόχρονα να ακολουθεί τις τάσεις. Έτσι σε πρόσφατο TikTok της make up artist εντοπίσαμε ότι επέλεξαν την πιο δημοφιλή-αυτή τη στιγμή- απόχρωση ρουζ. Αυτός ο ψυχρός τόνος του ρουζ έχει γίνει viral και πολλές εταιρείες το εντάσσουν στη χρωματική παλέτα τους.

απόχρωση ρουζ

Φυσικά και δεν θα έλειπε από τη συλλογή της Σαρλότ Τίλμπουρι η συγκεκριμένη απόχρωση. Για το απόλυτο εφέ υγείας αλλά και για να δείξει πιο νεανικό το μακιγιάζ χρησιμοποιήσαν την pillow talk fair/medium face palette. Μία παλέτα που αποτελείται από highlighter και ρουζ. Το απαλό ροζ θυμίζει το χρώμα στα μήλα του προσώπου των ανοιχτόχρωμων ανθρώπων όταν κοκκινίζουν. Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πιο safe και φυσική απόχρωση από αυτήν δεν υπάρχει.

Editor’s Note:

Υπάρχουν πολλές μορφές ρουζ: σε κόμπακτ πούδρα, σε κρέμα και ρευστό. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες αγαπούν τα κρεμώδη και υγρά ρουζ και επειδή δημιουργούν ένα πιο φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα. Γίνονται ένα με την επιδερμίδα αφήνοντας μια κρεμώδη αίσθηση αλλά και ένα φίνο χρώμα. Το σημαντικό επίσης με τα κρεμώδη προϊόντα μακιγιάζ είναι ότι δεν “εκθέτουν” τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αντίθετα, τα ρουζ σε μορφή κόμπακτ συχνά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια και δεν ενδείκνυται για πιο ώριμες επιδερμίδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ