Λατρεύουμε την αλογοουρά ως χτένισμα και θεωρούμε ότι θέση δεν πρέπει να βρίσκεται μόνο στα γυμναστήρια. Είναι μία πολύ κομψή πρόταση που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ειδικά για τις βραδινές ώρες μπορείτε να πιάσετε την αλογοουρά σας, όπως ακριβώς έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε Επίσης: Πώς η αλογοουρά σας να έχει όγκο όπως της Κατερίνας Καινούργιου

Πώς να πιάσετε σωστά την αλογοουρά σας;

Πολλές από εσάς διαβάζοντας αυτές τις λέξεις σκέφτεστε ότι όλες οι αλογοουρές είναι ίδιες. Και όμως υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Ο τρόπος πιασίματος της αλογοουράς. Την επόμενη φορά που θα πιάσετε τα μαλλιά σας αλογοουρά, πάνω από το λαστιχάκι που θα προτιμήσετε, στριφογυρίστε μία τούφα γύρω από αυτό, κρύβοντάς το. Όπως έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή αλογοουρά

Με αυτό τον τρόπο η αλογοουρά αποκτά μεγαλύτερες δόσεις κομψότητας. Έτσι, μπορεί να συνδυαστεί με άνεση με ένα πιο αυστηρό outfit.

Πώς να μη φριζάρει το χτένισμα σας σας;

Σίγουρα το πως θα πιάσετε την αλογοουρά σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πόσο κομψό θα δείξει το τελικό αποτέλεσμα. Όμως, πρωταρχικό ρόλο παίζει το πόσο λεία είναι τα μαλλιά σας. Με λίγα λόγια, το χτένισμα σας πρέπει να είναι πειθαρχημένο, χωρίς το ενοχλητικό φριζάρισμα να κάνει αισθητή την παρουσία του.. Για να δείξουν τα μαλλιά σας, όπως της Σταματίνας Τσιμτσιλή επενδύστε στη σωστή βούρτσα. Οι βούρτσες με φυσική τρίχα δεν είναι μόνο απαλές, διανέμουν επίσης τα φυσικά λιπαρά των μαλλιών καλύτερα από τις βούρτσες με συνθετική τρίχα, με αποτέλεσμα να μειώνεται το φριζάρισμα. Ο τρόπος που βουρτσίζετε τα μαλλιά σας είναι εξίσου σημαντικός με το εργαλείο που επιλέγετε. Το βούρτσισμα των μαλλιών από κάτω προς τα πάνω μπορεί να μοιάζει ανορθόδοξο. Παρόλα αυτά, βοηθά τις τρίχες να ξεμπερδευτούν πιο εύκολα, μειώνοντας τη ζημιά και το σπάσιμο που προκαλεί το σκληρό βούρτσισμα με φορά από πάνω προς τα κάτω. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ