Μπορεί χρονολογικά να βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, όμως, ο καιρός είναι ξεκάθαρα καλοκαιρινός και αυτό σημαίνει ότι αναζητούμε beauty trend που να συμβαδίζουν με αυτό το vibe. Έτσι δε γινόταν να μη ξεχωρίσουμε το νέο ξανθό της Μαρίας Ηλιάκη.

Το ξανθό της Μαρίας Ηλιάκης ονομάζεται Butter Lemon Blond

Η δημοσιογράφος επισκέφτηκε το master του χρώματος, Νικόλα Βιλλιώτη, για να ανανεώσει το χρώμα στα μαλλιά της. Νομίζουμε ότι το ξανθό είναι το χρώμα της Μαρίας Ηλιάκη, αλλά μας αρέσει που διαφοροποιείται από τα τετριμμένα.

Μαρία Ηλιάκη κοντινό

Για τις ξανθές, οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις θα περιέχουν μέσα τους διαφορετικές αποχρώσεις βουτύρου, σιταριού, λεμονιού καθώς και μια δόση φυσικού αποτελέσματος από τον ήλιο και θα προσθέσουν απόλυτη ζεστασιά. Αυτό το παιχνίδι φωτεινότητας και αντίθεσης άλλωστε είναι που κάνει το όλο hair look τόσο νεανικό. Μάλιστα, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτό το χρώμα ταιριάζει τέλεια με τα ανοιχτόχρωμα ρούχα της γκαρνταρόμπας του καλοκαιριού και κολακεύει τόσο τα δέρματα με θερμούς όσο και με ψυχρούς υποτόνους. Για να επιτύχουν αυτές τις διακυμάνσεις του χρώματος έκαναν ανταύγειες. Τα χρυσά highlights που φωτίζουν το πρόσωπο και ταιριάζουν στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες συνδυάζονται με τους beige τόνους δημιουργώντας ένα εφέ που θα λατρέψετε. Μπορούν να γίνουν διάσπαρτα στο κεφάλι ή στο στεφάνι.

Διαβάστε Επίσης: Το primer που επιλέγει η Μαρία Ηλιάκη κοστίζει κάτω από 20 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ