Πριν λίγες ημέρες, εντοπίσαμε ότι η παρουσιάστρια υιοθέτησε το trend των lip gloss nails.  Παρόλα αυτά, την ίδια εβδομάδα εντοπίσαμε μία αλλαγή στο μανικιούρ της Φαίης Σκορδά.

Το μανικιούρ της Φαίης Σκορδά είναι το μανικιούρ της Χέιλι Μπίμπερ

Σε πρόσφατο post της παρουσιάστριας, εντοπίσαμε το νέο μανικιούρ της Φαίης Σκορδά. Πρόκειται για το νέο mega trend στα νύχια και όπως υποπτεύεστε είναι το glazed donut nails.

μανικιούρ Φαίης Σκορδά

Τα glazed donut νύχια είναι διακριτικά αλλά και λαμπερά. Ακολουθούν την beauty τάση για natural looking εμφανίσεις, αλλά έχουν και την απαραίτητη glam πινελιά. Ο λόγος που αυτό το μανικιούρ θεωρείται τόσο δημοφιλές αυτό το καλοκαίρι, είναι γιατί έχει κερδίσει τόσο τις φαν του μινιμαλισμού, όσο και τις πιο extra. Όπως περιγράφει και το όνομά του, αυτά τα νύχια έχουν την λαμπερή και λαχταριστή απόχρωση του γλάσου πάνω από τα donut. Πρόκειται για ένα μανικιούρ που εύκολα μπορείτε να αντιγράψετε στο σπίτι. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε ένα διάφανο και παράλληλα κρυστάλλινο εφέ στα νύχια. Για αυτό το  διάφανο εφέ ολοκληρώστε ο μανικιούρ με το προϊόν της OPI Chrome Effects Tin Man Can και από πάνω για μια έξτρα λάμψη και για να σταθεροποιηθεί το χρώμα, εφαρμόστε το Stay Shiny Gel Top Coat της OPI.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ