Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο. Την ίδια μέρα βάφτισαν και τον ενός έτους γιο τους, Αχιλλέα Κωνσταντίνο.

Οι δύο τελετές πραγματοποιήθηκαν στο κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί με την παρουσία συγγενών και στενών φίλων ακολουθώντας πολλά από τα κρητικά έθιμα. Ήταν άλλωστε επιθυμία και της μητέρας του γαμπρού, Μαρίας Τζομπανάκη η οποία χόρεψε με τις μουσικές του νησιού της στο γαμήλιο γλέντι.

Να σημειώσουμε ότι η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» έχει μεγάλη αδυναμία στη νύφη της. «Όταν την γνώρισα κιόλας κατάλαβα ότι είναι ένας κορίτσαρος, μια βασίλισσα που θα πάρει τη θέση της πρώην βασίλισσας στην οικογένεια. Χιλιάδες φορές χαλάλι της. Είναι η χαρά, η αγάπη προσωποποιημένη», είχε πει σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ. Με την ίδια συγκίνηση μίλησε και λίγο πριν από τον γάμο τους.

Το νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα

Ο γαμπρός φόρεσε για μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του κοστούμι με την υπογραφή των Mi-Ro ενώ η νύφη μια παραμυθένια δημιουργία με μακρύ βέλο και λουλούδια στα μαλλιά.

Σε ποιους όμως εμπιστεύτηκε το νυφικό της look η Γεωργία Κρασσά; Ένα μίνιμαλ νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα που ταιριάζει απόλυτα στην χαμηλών τόνων προσωπικότητα της αγαπημένης του Ορφέα Αυγουστίδη.

H Μαρία Νικολουδάκη ήταν ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το νυφικό μακιγιάζ της. Η make up artist μοιράστηκε μάλιστα backstage βίντεο από την προετοιμασία της όπου βλέπουμε ότι ήταν ιδιαίτερα ήρεμη.

Τα μαλλιά της νύφης ανέλαβε ο κομμωτής Λεωνίδας Πυκνής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ