Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ένα signature κούρεμα διαφορετικό από αυτά των υπολοίπων παρουσιαστριών της ελληνικής τηλεόρασης. Νομίζουμε, δύσκολα μπορούμε να τη θυμηθούμε, χωρίς τις αφέλειες της ή αν θέλετε τα french bangs-όταν κάνει χωρίστρα στη μέση-. Παρακολουθούμε φανατικά τα story που περιλαμβάνουν στιγμιότυπα από την προετοιμασία για τα επεισόδια του “Style me up” που σήμερα έχει πρεμιέρα. Σε ένα από αυτά, λοιπόν, ανακαλύψαμε το μυστικό για τα french bangs σαν της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Και αυτό είναι η βούρτσα της!

Διαβάστε Επίσης: Το αξεσουάρ μαλλιών που επέλεξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πώς να αντιγράψετε τα french bangs της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πολλές έχουμε επιχειρήσει αυτό το κούρεμα, λίγες έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Αυτό, συμβαίνει διότι τα french bangs δεν «στρώνουν» εύκολα. Χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση στο φορμάρισμα. Όπως βλέπετε και σε αυτό το story, ο συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου χρησιμοποιεί μία στρογγυλή βούρτσα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου french bangs

Οι στρογγυλές κεραμικές βούρτσες είναι game changer για να έχετε γεμάτες κίνηση και όγκο αφέλειες. Το κεραμικό υλικό θα επιταχύνει και τον χρόνο στεγνώματος. Τοποθετήστε την κάτω από τις ρίζες μιας τούφας μαλλιών διοχετεύοντας ζεστό αέρα με το πιστολάκι, στριφογυρίζοντας σταδιακά μέχρι τις άκρες και επαναλάβετε ανα τούφα για τέλεια ίσια μαλλιά. Όσο πιο μεγάλη είναι η διάμετρος τόσο περισσότερα μαλλιά μπορεί να κρατήσει και να πετύχει πιο πολύ όγκο στην ρίζα.

Γνωρίζατε ότι:

Εάν τυλίγετε την κάθε τούφα περισσότερες από μία φορές, το πιο πιθανό είναι πως η βούρτσα θα μπλέξει στα μαλλιά σας. Επίσης, θα ταλαιπωρήσει ο καυτός αέρας την υφή της τρίχας Το τύλιγμα κάθε τούφας μαλλιών πάνω στην στρογγυλή βούρτσα πρέπει να γίνεται μία φορά. Κάπως έτσι θα αποκτήσουμε τα french bangs της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ