Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2023 είναι το talk of the days. Μπορεί να είναι ένα από τα σημαντικότερα event για τους σινεφίλ, όμως, τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί θα κερδίζουν οι εντυπωσιακές παρουσίες. Μία τέτοια και η δική μας Δούκισσα Νομικού.  

Η κομψή επιλογή της Δούκισσας Νομικού για το Φεστιβάλ των Καννών 2023

Η Δούκισσα Νομικού δεν θα μπορούσε να μην είναι πανέμορφη και στο Φεστιβάλ των Καννών 2023. Μας μεταφέρει νοητά στην glam ατμόσφαιρα, καθώς μοιράζεται στιγμές από το πλούσιο πρόγραμμα της στην Κυανή Ακτή και φυσικά grwm  στιγμιότυπα από το δωμάτιο του θρυλικού ξενοδοχείο Martinez. Τι εντοπίσαμε; Το μανικιούρ της. Κύρια απόχρωση η ροζ σε μία οπακ υφή που έδειξε υπέρ-κομψη πάνω στα νύχια της.

Φεστιβάλ Κάννες 2023

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που κρατάω το χυμό της, η παρουσιάστρια επέλεξε μία υφή που δεν είναι trending topic αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά, μας υπενθύμισε ότι επιλέγοντας κάτι διαχρονικό δεν μπορούμε να κάνουμε λάθος. Μπορεί τα ιριδίζον νύχια να είναι πρωταγωνιστές στο TikTok, όμως, η κλασσική αξία ενός παστέλ χρώματος σε οπακ υφή σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες. Μάλιστα η ροζ απόχρωση ανήκει στην ομπρέλα του barbiecore trend. Το Barbiecore trend ήταν πρωταγωνιστής στα promo videos και στις φωτογραφίες για την ταινία με το ροζ σε χρόνο dt να γίνεται τάση και να πρωταγωνιστεί και στις Εβδομάδες Μόδας. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει τη συλλογή του Οίκου Valentino για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2022-2023 με ονομασία Pink PP, που ήταν αφιερωμένη στο ροζ; Το ροζ, λοιπόν, συνεχίζει και το 2023 τη δυναμική πορεία του, αλλά αυτήν τη φορά… όχι μόνο σε ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και στα νύχια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ