Διάρκεια και concealer, δύο έννοιες όχι πάντα συμβατές. Όταν, όμως, αυτές «παντρευτούν» το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σας μόνο άρτιο θα μπορεί να θεωρεί. Η Δούκισσα Νομικού, με τη βοήθεια του make up artist της, Παντελής Τουτουντζή, γνωρίζουν πως τα παραπάνω θα γίνουν ένας επιτυχημένος γάμος.

Πώς να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το concealer σας

Ένα στιγμιότυπο από τα backstage της εκπομπής «Το Πρωινό» μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού. Σε αυτό ο make-up artist της σετάρε το προϊόν με λίγη πούδρα, η κίνηση αυτή δίνει την απαιτούμενη διάρκεια στο concealer σας.

διάρκεια concealer

Η Ιnfaillible 24H Freshwear make up σε μορφή πούδρας από την L’Oreal Paris προσφέρει απόλυτη κάλυψη και διάρκεια υγρού μεικ απ ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα πούδρας. Είναι εμπλουτισμένη με pigments που εφαρμόζουν απόλυτα στην επιδερμίδα και εξασφαλίζουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με διάρκεια 24 ώρες. Εφαρμόζεται εύκολα με το σφουγγαράκι, με πινέλο ή και με τα ακροδάχτυλα. Είναι διαθέσιμη σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις για να βρεις την απόλυτη ταύτιση με την επιδερμίδα σου. Είναι αδιάβροχη και δεν μεταφέρεται κατά τη διάρκεια της μέρας. Είναι επίσης ανθεκτική τον ιδρώτα, τη ζέστη και την υγρασία, οπότε είναι κατάλληλη για όλες τις εποχές. Για να σφραγίσετε στο 100% το αποτέλεσμα, ψεκάστε το πρόσωπό σας με ένα setting spray σε απόσταση 20 εκατοστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ