Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε δυναμικά για την Κατερίνα Καινούργιου. Η σκληρή δουλειά και το πρωινό ξύπνημα, όμως, δεν βοηθούν την περιοχή των ματιών. Για αυτό και η παρουσιάστρια ακόμα στην διαδρομή προς το studio, στοχεύει στο να καταπολεμήσει μαύρους κύκλους και σακούλες.

Το καλλυντικό που καταπολεμά μαύρους κύκλους και τις σακούλες

Όλες θέλουμε να εξαλείψουμε τους μαύρους κύκλους  και τις σακούλες. Παρόλα αυτά, είναι ένα δύσκολο project που θέλει συνέπεια και επιμονή. Μία από τις πιο άμεσες λύσεις για λύσεις για να καταπολεμηθούν τα παραπάνω είναι τα eye patches και η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να το γνωρίζει καλά, αφού ξεκινά την ημέρα της με αυτά.

Κατερίνα Καινούργιου μαύρους κύκλους σακούλες

Πρόκειται για εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία είναι εμποτισμένα με συμπυκνωμένα serum, ώστε να προσφέρουν στοχευμένη δράση στην περιοχή των ματιών. Εκτός από την υπέροχη αίσθηση πλούσιας ενυδάτωσης που προσφέρουν, βοηθούν ώστε αν εφαρμόσετε το concealer σας να μην κάνει γραμμές κάτω από τα μάτια. Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος να βάλει κανείς τα eye patches κάτω από τα μάτια του. Απλά, ανάλογα με τον τρόπο που τα εφαρμόζει, στοχεύει και στην αντίστοιχη ανάγκη που έχει σ’ αυτή την περιοχή του προσώπου του. Για παράδειγμα, αν τοποθετήσετε το πιο μεγάλο στρογγυλό μέρος των eye-patches στην εσωτερική γωνία των ματιών σας, εστιάζετε περισσότερο στους μαύρους κύκλους, την ερυθρότητα, το πρήξιμο κάτω από τα μάτια ή την αφυδάτωση, ενώ, τοποθετώντας τα ακριβώς αντίθετα δηλαδή το μεγάλο μέρος στην εξωτερική γωνία στοχεύετε περισσότερο στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες σ’ αυτό το σημείο, aka στο «πόδι της χήνας». Καλό είναι να τα χρησιμοποιήσετε 2-3 φορές την εβδομάδα ως το τελευταίο βήμα περιποίησης, μετά την ενυδατική). Μιας και είναι εμποτισμένα με ορό, μειώνουν ορατά την κουρασμένη όψη καθώς ενυδατώνουν και ενισχύουν την φωτεινότητα της επιδερμίδας, κάνοντας το βλέμμα να δείχνει άμεσα πιο ξεκούραστο. Αφήστέ τα- ανάλογα πάντα με τις οδηγίες που έχει ξεχωριστά το κάθε προϊόν- για τουλάχιστον 15 με 20 λεπτά κάτω από τα μάτια σας. Κάποια βέβαια, μπορείτε να τα αφήσετε και όλο το βράδυ/ μέχρι να αρχίσουν να «στεγνώνουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ